Performanta
Ponturi
Total ponturi 265 Castigate 139 Pierdute 123 Returnate 3 HIT RATE 53.58% Rata Profit -6.18%
Performanta
Bilete
Total bilete 36 Castigate 11 Pierdute 25 Returnate 0 HIT RATE 30.56% Rata Profit -29.03%

Unul dintre cei mai indragiti comentatori, Bogdan Socol este considerat si cel mai pasional crainic sportiv din Romania, fiind recunoscut pentru stilul sau vulcanicsi prin maniera in care se manifesta la goluri si la marile ocazii din timpul meciurilor de fotbal. Desemnat de doua ori cel mai bun comentator al anului in diferite anchete, el s-a distins si drept varful de lance al comentatorilor Digi Sport prin vocea sa speciala, ritmul  latino-american si felul in care traieste fiecare partida.

In cei 15 ani de cariera in televiziune, a comentat peste 2000 de meciuri de fotbal si rugby, iar pasiunea sa pentru sport s-a materializat si prin scrierea a doua carti de specialitate: Jurnalul unui iubitor de fotbal si 100 de fotbalisti legendari, iar cea de-a treia, 100 de sportivi legendari, este in lucru. Bogdan ne-a adus in case atmosfera de la cele mai tari meciuri ale planetei, el comentand pe viu doua finale de Champions League, mai multe derby-uri Barcelona – Real Madrid, Milan – Inter, Steaua – Dinamo, precum si celebra partida Steaua – Ajax, in urma careia a fost considerat vocea unei generatii sau a unei natiuni.

Dupa ce a fost timp de opt ani unul dintre realizatorii emisiunii Fotbal European, Bogdan Socol a prezentat timp de o luna si show-ul fenomen Exatlon Romania, alaturi de Cosmin Cernat, iar din martie s-a alaturat echipei Pariuri 1×2, pentru care a declarat:  ”Atunci când analizez o partidă, fie de fotbal, fie de rugby sau din alt sport, țin cont de o sumă de factori: formă, statistică, loturi, chiar și condiții meteo. Dar mai important decât toate acestea este un alt aspect. Pentru a da un verdict corect, pentru a propune un pariu câștigător, trebuie să te uiți în primul rând la foarte mult sport. Iar eu asta fac.

  • PERFORMANTA
  • Profit: +1234 unitati
  • Ponturi: 20178