Performanta
Ponturi
Total ponturi 3672 Castigate 2253 Pierdute 1336 Returnate 83 HIT RATE 63.62% Rata Profit 0.45%
Performanta
Bilete
Total bilete 35 Castigate 21 Pierdute 14 Returnate 0 HIT RATE 60.00% Rata Profit 38.46%

Freddy Krueger, pe numele sau real Titeica Florin Dumitru, locuieste in Bucuresti si face parte din echipa Pariuri1x2 de aproximativ doi ani. Daca la inceput s-a ocupat de biletul zilei, acesta a inceput apoi sa urmareasca campionatele secundare. Primeira Liga, prima liga portugheza, a devenit una dintre preferatele sale. De asemenea, Freddy s-a aventurat si pe terenurile de tenis sau hochei, doua dintre sporturile sale preferate, reusind de-a lungul timpului sa acopere cu succes si aceste rubrici.

Ca stil de joc, prefera pariurile pe goluri, prin care de multe ori se pot evita surprizele. De exemplu „ambele marcheaza” a devenint in timp una dintre variantele preferate ale tipsterului pariuri1x2.ro. Freddy considera ca ”niciun castig nu este prea mic, insa orice pierdere este mare”. Disciplina, consecventa si strategia, pot fi cheile care duc catre un castig constant.

Determinat, Freddy este decis sa dea totul pentru a obtine cele mai bune rezultate alaturi de echipa Pariuri1x2 si in viitorul apropiat.

  • PERFORMANTA
  • Profit: +1234 unitati
  • Ponturi: 20178