Ghidul Pariorului | 3 reguli ale bankroll-ului, cel mai important lucru pentru un parior profesionist

Nimic nu este mai important in pariuri decat capacitatea de a controla un cont si mizele plasate. In final, in afara rezultatelor de pe teren, cel mai important lucru in pariuri este suma de bani plasata pe o selectie, motiv pentru care administrarea acestui fond (bankroll) devine decisiva.

Este ceea ce face diferenta intre un parior care face profit constant chiar si atunci cand pierde si cel care doar isi plaseaza in van biletele cu multe meciuri, de cote foarte mari.

CE TREBUIE SA STITI DESPRE BANK ROLL-UL VOSTRU:

1. nu investesti suficient, nu faci suficient profit
# Daca un jucator ghiceste 12 meciuri din 20 la cote 2.00 si pariaza 10 lei pe fiecare in parte, ajunge la final sa aiba 20 de lei profit. Cel care mizeaza 100 de lei pe selectie are 200 de lei profit la final.  Intr-un joc al numerelor, e foarte important ca marjele mici pe care le transformam in castiguri sa fie semnificative, desi asta inseamna mize mai spectaculoase.  Doua sisteme identice, dar cu mize disproportionate, vor produce aceleasi procentaje de reusita, dar sume diferite!

2. cel mai important este cum administrati pierderile, nu castigurile!
# In functie de sistemul ales, orice pariu castigator va genera un profit, fie ca vorbim despre primul, al 4-lea sau al 12 pariu castigator dintr-o serie. Dar dupa o serie de cateva pariuri pierzatoare multi jucatori isi pierd ratiunea si mizeaza riscant pentru a recupera pierderea. Nu este nevoie de asa ceva. Un sistem eficient va genera profit chiar si dupa o lunga perioada de pierderi, pentru ca in cele din urma va veni si o combinatie castigatoare de cote. Daca miza pe fiecare eveniment in parte este corecta, pierderile sunt mai usor de limitat.

3. nu urmariti profiturile pe termen scurt, ci pe cele constante
# Intr-un scenariu ideal, pariorul profesionist nu va retrage nimic din profiturile realizate. Acesta are ca scop dezvoltarea bankroll-ului si capacitatea de a mari mizele direct proportional. Un sistem de joc isi arata rezultatele abia dupa luni de zile, iar procentele mici de profitabilitate se vad doar dupa cumularea cat mai multor mize. Mai pe scurt, 10% profit la 100 de lei investiti in 3 zile inseamna doar 10 lei, dar 10% din 10.000 de lei investiti in 365 de zile aduc inapoi 1.000 de lei profit. Cu cat bankroll-ul este mai mare, cu atat creste si profitul.

euro 2016

„Money makes money”

Pariorii sunt expusi la aceleasi riscuri, indiferent de gradul de pricepere pe care il au. Pana si cel mai inspirat jucator va avea perioade mai slabe, in care nu va intui castigatorii. Daca daca va intui castigatorii pe termen lung, o strategie buna de mizare i-ar aduce averi. Tot ce este nevoie este alegerea mizelor potrivite pentru cotele potrivite. Un balans intre risc si castig.

Putem miza fix sau variabil, pe cote peste 2.00

Dar este verificat faptul ca pariorii curajosi, care investesc sume mari, ies in fata chiar si la procentaje mice de profit. Cu mize de sute de euro, un bilant de 54% (54 de pariuri castigatoare in 100 de incercari) poate produce o suma considerabila, la cote peste 2.00. Iar zicala din State e adevarata: „Banii fac bani” (Money makes money) pe piata investitiilor; nu ai de bagat, nici nu scoti.

METODE DE ADMINISTRARE A FONDURILOR SI A MIZELOR

1. miza fixa
2. miza procentuala
3. sir de pariere (Fibonacci, Martingale, Kelly etc.)

Aceste metode vor fi explicate in articole ulterioare de pe www.pariuri1x2.ro, in acest ghid construit pentru pariorul de succes. Casele de pariuri online ofera bonusuri consistente care va pot ajuta in drumul spre dezvoltarea primului capital serios de investitii.

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 


Lasa un comentariu