Campionatul Pariorilor 2021 » Locul de adunare al celor mai buni tipsteri din Romania! Intra in cursa pentru premiile lunare de 6000 RON!

Campionatul Pariorilor
Autor: Tudor DanielLeave a Comment
8 0

Luna de luna site-ul Pariuri1x2.ro  este gazda celei mai importante competitii adresate tipsterilor din Romania, Campionatul Pariorilor. Aceasta este cea mai puternica competitie de pariuri din Romania, cu premii oferite participantilor, in cuantum de 6.000 RON lunar! Pana in prezent s-au acordat premii totale in valoare de peste 230 000 RON, ceea ce inseamna aproape DOUA MILIARDE SI JUMATETE DE LEI VECHI!!


Urmareste live meciul pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Campionatul Pariorilor – Scurta descriere

Campionatul Pariorilor 1×2 este cea mai importanta competitie de tipsteri din Romania. Aceasta se desfasoara in doua ligi separate: Campionatul Juniorilor si Campionatul Seniorilor. Daca locurile pentru competitia seniorilor sunt limitate la 10, in competitia juniorilor poate intra orice tipster ce are cont pe pariuri1x2.ro si doreste sa-si etaleze cunostintile in materie de pariuri. Trebuie subliniat faptul ca in ambele competii se castiga premii in bani. Seniorii au asigurate premii indiferent de clasare, cu un loc 1 ce incaseaza 1000 ron. La juniori sunt premiati primii  clasati. Evident, trebuie intrunite si o serie de minime conditii.

In calcul pentru ierarhia finala a competitiei si implicit a premiilor, intra doar tipsterii ce au oferit 20 de ponturi in luna respectiva. Nu pot promova participantii cu mai putin de 20 de ponturi publicate sau cei care sunt pe minus in concurs.


Vezi REGULAMENTUL complet al concursului.


Campionatul Pariorilor

Campionatul Pariorilor

Cum te inscrii

Participantii trebuia sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti pana la data numirii lor ca tipsteri  Cererea de inscriere in campionat va fi considerata declaratie pe propria raspundere de indeplinire a varstei minime acceptate pentru participarea la acest concurs.

In alta ordine de idei, in fieare zi, indiferent ca participati in campionatul juniorilor sau in cel al seniorilor, aveti sansa sa castigati la tombola de 50 lei. Acesta va fi atribuit zilnic, prin tragere la sorti, unui membru ce a scris cel putin un pont in ziua de respectiva.

In final, pentru a va putea inregistra in competitie, trebuie sa aveti un cont creat pe www.pariuri1x2.ro. Toate informatile ce va sunt necesare legate de participarea la concurs, reguli si clasament, le puteti gasi in meniul din partea superioara a site-ului denumita “Campionat Pariori”.

Cum participi?

Dupa ce te-ai conectat pe contul tau Pariuri1x2, poti sa adaugi imediat primele tale pronosticuri. In meniul de sus, in sectiunea “Campionat Pariori” va deveni vizibila optiunea “Adauga pont”. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa intri in sectiunea respectiva si sa adaugi pontul tau.

Automat, odata inscris in campionat, vei avea acces la premiul zilnic de 50 de RON (in zilele in care ai dat minim un pont) si, la final, daca vei avea minim 20 de ponturi, vei fi eligibil pentru ierarhiile finale si super premiile concursului.

Click aici pentru a te inscrie acum in campionatul pariorilor!

50 RON cadou zilnic

In fiecare zi poti castiga 50 RON.  Tot ce trebuie sa faci este sa participi cu un minim un pont in concurs si esti intrat automat intr-o tragere la sorti indiferent daca pronosticul tau este sau nu castigator. De asemenea, mentionam faptul ca poti castiga de mai multe ori intr-o singura luna premiul zilnic de 50 RON in urma tragerii la sorti.

Campionatul Pariorilor - Bonus Zilnic

Campionatul Pariorilor – Bonus Zilnic

Ce mai astepti? Intra in Campionatul Pariorilor si ataca premiile lunare de 6000 ron! Succes!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

300 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 300 RON


Lasa un comentariu