Campionatul Pariorilor: Cel mai tare concurs din Romania! 50 RON cadou zilnic si premii de 6.000 RON lunar!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
12 2

In fiecare luna pe site-ul nostru www.pariuri 1×2.ro se desfasoara Campionatul Pariorilor. Acesta este cea mai puternica competitie de pariuri din Romania, premiile cu care sunt rasplatiti participantii fiind de 6.000 RON lunar! De asemenea, pana in prezent s-au acordat premii totale in valoare de aproape 70.000 RON! (aproximativ doua treimi de miliard de lei vechi!!).


Campionatul Pariorilor – Scurta descriere

Campionatul Pariorilor 1×2 este cea mai importanta competitie de tipsteri din Romania. Aceasta se desfasoara in doua ligi separate: Campionatul Juniorilor si Campionatul Seniorilor. Daca locurile pentru competitia seniorilor sunt limitate la 10, in competitia juniorilor poate intra orice tipster ce are cont pe ww.pariuri1x2.ro si doreste sa-si etaleze cunostintile in materia pariurilor. Trebuie subliniat faptul ca in ambele competii se castiga premii in bani. Seniorii au premii asigurate indiferent de clasare, cu un loc 1 ce primeste 1000 ron. La juniori sunt premiati primii  clasati. Evident, trebuie intrunite si o serie de minime conditii. In calcul pentru ierarhia finala a competitiei si implicit a premiilor, intra doar tipsterii ce au oferit 20 de ponturi in luna respectiva. Nu pot promova participantii cu mai putin de 20 de ponturi publicate sau cei care sunt pe minus in concurs.

alte cote

50 RON cadou zilnic

In fiecare zi poti castiga 50 RON.  Tot ce trebuie sa faci este sa participi cu un minim un pont in concurs si esti intrat automat intr-o tragere la sorti indiferent daca pronosticul tau este sau nu castigator. De asemenea, mentionam faptul ca poti castiga de mai multe ori intr-o singura luna premiul zilnic de 50 RON in urma tragerii la sorti.

dsa

Noi schimbari aduse in Campionatul Pariorilor 2017
  • s-au introdus pariurile asiatice cu sferturi – toul se calculeaza automat;
  • in situatia in care un meci este anulat, iar limita de 3 sau 5 meciuri a fost atinsa atunci evenimentul respectiv se poate inlocui cu un alt meci (fapt ce nu era posibil pana acum);
  • au fost adaugate atat noi sporturi;
  • sectiunea „Tara” din pagina „Adaugare Pont” a fost imbunatatia: acum fiecare tipster va putea selecta orice tara isi doreste, alaturi de selectii speciale „Meciuri Internationale Cluburi” si „Meciuri Echipe Nationale” – de asemenea, au fost adaugate filtre de cautare (ex. in momentul in care cineva scrie „ro” in casuta cu pricina ii va aparea automat Romania).
Cum te inscrii?

Participantii trebuia sa aiba varsta minima de 18 ani impliniti pana la data numirii lor ca tipsteri. Cererea de inscriere in campionat va fi considerata declaratie pe propria raspundere de indeplinire a varstei minime acceptate pentru participarea la acest concurs.

In alta ordine de idei, in fieare zi, indiferent ca participati in campionatul juniorilor sau in cel al seniorilor, aveti sansa sa castigati la tombola de 50 lei. Acesta va fi atribuit zilnic, prin tragere la sorti, unui membru ce a scris cel putin un pont in ziua de respectiva.

In final, pentru a va putea inregistra in competitie, trebuie sa aveti un cont creat pe www.pariuri1x2.ro. Toate informatile ce va sunt necesare legate de participarea la concurs, reguli si clasament, le puteti gasi in meniul din partea superioara a site-ului denumita “Campionat Pariori”.

Cum participi?

Dupa ce te-ai conectat pe contul tau Pariuri1x2, poti sa adaugi imediat primele tale pronosticuri. In meniul de sus, in sectiunea “Campionat Pariori” va deveni vizibila optiunea “Adauga pont”. Tot ceea ce trebuie sa faci, este sa intri in sectiunea respectiva si sa adaugi pontul tau.

Automat, odata inscris in campionat, vei avea acces la premiul zilnic de 50 de RON (in zilele in care ai dat minim un pont) si, la final, daca vei avea minim 20 de ponturi, vei fi eligibil pentru ierarhiile finale si super premiile concursului.

Ce mai astepti? Intra in Campionatul Pariorilor si ataca premiile lunare de 6000 ron! Succes!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Lasa un comentariu