Sabin Pirvan iti propune: Martingale, strategia de pariere care iti GARANTEAZA profitul!!

Autor: Sabin Pirvan1 Comment
19 1

Introdusa in Franta la jumatatea secolului XVIII-lea, strategia de pariuri Martingale este una dintre cele mai cunoscute in randul pariorilor si a jucatorilor de casino.

Strategia consta in urmatorul aspect: dupa fiecare pariu pierdut, vom dubla miza, urmarind astfel obtinerea unui mic profit. Strategia se aplica pentru cote mai mari ca 2.00. Evident este o strategie pentru care avem nevoie de o banca serioasa in spate, intrucat este foarte natural si foarte probabil sa avem o serie mai lunga de pariuri pierdute.

Sa luam un exemplu: Sa presupunem ca avem o banca de 1000 lei si efectuam primul pariu de 5 lei pe o cota de 2.00. Pariul este pierdut. Urmatorul pariu va fi de 10 lei pe o cota de 2.00, pariu de-asemenea pierdut. Trecem la nivelul 3 unde pariul devine 20 de lei pe o cota de 2.00 iar de aceasta data pariul este castigator. Asadar am investit in totala 5 + 10 + 20 (35 de lei)  si ni s-a returnat 40 de lei, ceea ce inseamna ca am obtinut o unitate profit, adica 5 lei. Evident daca si al 3-lea pariu ar fi fost pierdut, am fi continuat mai departe cu dublarea mizei.

Recomandarea noastra: Testata pe mai multe variante de pariuri si cote (minim egale cu 2), strategia Martingale a dat cele mai bune roade pe pariurile X final, in meciurile de fotbal. Acestea au de obicei cote mai mari de 3 (3.15, 3.20), un argument in plus pentru a fi alese. Ideal este sa pariati pe o singura echipa si competitie (de exemplu daca aplicat Martingale pe X final pe o trupa din Premier League, pariati doar pe meciurile acesteia din campionat). Aici si flerul fiecarui parior joaca un rol esential, in ideea ca trupa selectata sa fie una ”de egaluri”. Adica nici o formatie extrem de buna, care sa-si castige mai toate meciuri, nici una slaba, aflata la polul opus in ceea ce priveste victoriile.

Exemplu:


Am stabilit o banca initiala (suma totala pana la care investim) de 500 ron, iar Everton a fost echipa selectata pentru strategia Martingale. Dupa cum se vede in tabelul de mai sus, primii 5 pasi au fost in gol. Totusi, profitul a venit din plin la pasul 6, asta si in conditiile in care Everton avea o cota formidabila pentru un egal pe terenul lui Chelsea: 5.25. De altfel, pentru ca a fost selectata o echipa de mijlocul ierarhiei, dar cu anumite pretentii, cota pentru X final in meciurile lui Everton a fost de mai de fiecare data peste 3.40. 

Pasul 6 a generat un castig brut de 840 de lei (160 x 5.25 cota), din care am scazut banii pariati pana in acel moment: 5 + 10 + 20 + 40 + 80 + 160 = 315 lei. Castigul net a fost asadar de 525 lei (840 – 315). Apoi am reluat sistemul, pornind de la aceeasi suma de 5 lei. 

Plusuri si minusuri

Strategia este discutabila si controversata, multi considerand ca nu merita riscul unei potentiale sume mari pentru o singura unitate. Pe de alta parte, altii o prefera in detrimentul altor strategii mai complexe. De retinut este faptul ca in momentul in care treceti la aplicarea unei strategii Martingale, pe langa inspiratie si noroc, alte doua conditii trebuie indeplinite. Trebuie sa va bazati pe o banca destul de consistenta si, in aceeasi masura, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Este posibil ca selectia dumneavoastra, fie pariu in cota 2, fie remiza finala sau orice alta varianta, sa aiba nevoie de cateva saptamani pentru a genera profitul tintit. Ideea este, insa, ca acesta va veni, in cele din urma, garantat!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Comments 1

Lasa un comentariu