Invata despre pariurile Exchange! Asa poti sa faci profit GARANTAT!

Autor: Alexandru MihaiLeave a Comment
1 0

Prosperitatea cititorilor nostri este foarte importanta pentru noi, motiv pentru care vom trata pe larg pariurile Exchange, in acest articol. Credem ca orice parior care se respecta trebuie sa cunoasca principiile de joc de pe piata Exchange, locul in care este cel mai usor sa obtii profituri mici, dar constante! Sunteti pe cale sa incepeti o aventura spectaculoasa in pariurile sportive…

Ce este Betfair Exchange?

O platforma care permite pariorilor sa mizeze unul contra celuilalt! Daca pariorul A mizează pe cota 1.89 că un eveniment se va produce, pariul sau este valid doar daca un alt parior B de pe platforma mizeaza ca acel eveniment NU se va produce, la exact aceeasi cota si cu o miza cel putin egala.

Mai precis, niciun pariu nu poate exista fara ca cineva să sustinta opusul absolut al acestuia. Pe piata de pariuri exchange, exista doua parti ale unui pariu. De o parte sunt cei care cred ca un eveniment va avea loc (pariorii „pro”) si, de cealaltă parte, sunt cei care cred ca nu va avea loc (pariorii „contra„). Pariurile clientilor „pro” si ale celor „contra” sunt „confirmate” atat timp cat partile sunt de acord cu o cota pentru rezultatul evenimentului. Daca pariezi („pro„) pe un eveniment si nimeni nu a mizat contra selectiei tale („contra„), miza iti va fi returnata in cont imediat dupa startul evenimentului.

Vezi AICI cum se citește ecranul Betfair Exchange

Cum se plaseaza un pariu „pro”

Pariul „pro” reprezinta forma traditionala a jocurilor de noroc: mizezi ca un eveniment se va intampla, la cota pe care o doresti (sau o alegi). Cotele „pro” de pe ecranul Betfair sunt colorate cu albastru. Cotele „contra” sunt colorate cu roz. Oricand poti sa pariezi pe o cota „pro” mai mare decat cea existenta, in speranta ca un alt parior va miza contra ei, cu o suma egala de bani. Daca miza ta nu este egalata de un pariu „contra„, banii iti sunt returnati in cont.

VEZI AICI cum se plaseaza un pariu „pro” pe piata Exchange!

Cum se plaseaza un pariu „contra”

Explicatia este simpla aici. Evident, pariul „contra” este opusul pariului „pro„. Prin pariul „pro” mizezi ca ceva se va intampla: o echipa, un cal sau un jucator va castiga. Sa pariezi „contra” inseamna sa pariezi ca ceva NU se va intampla. De exemplu, daca pariezi „contra” unei echipe de fotbal A, pe piata Exchange, ai nevoie fie de un rezultat de egalitate, fie de victoria echipei B! Astfel, ai de partea ta doua optiuni castigatoare din trei. La cursele de cai, atunci cand pariezi „contra” unui cal, castigi in cazul in care orice alt cal termina pe primul loc. Ce se intampla insa daca pierzi un pariu „contra„? Aici e nevoie de explicatii…

VEZI AICI cum se plaseaza un pariu „contra” pe piata Exchange!

Cat risti sa pierzi la pariurile „contra”

In cazul pariurilor „pro„, mizele sunt clare. In cazul in care ai plasat 10 RON pe un eveniment si pariul tau „pro” este pierzator, atunci pierzi 10 RON. La pariurile „contra” exista o formula de calcul ce determina suma mizata. Concret, riscul este egal cu: miza inmultita cu cota pariului minus miza (atentie la ordinea operatiilor). Concret, daca pierzi un pariu „contra” la cota 3.20, cu 10 RON, riscul este de: 3.20 X 10 – 10 = 22 RON. Uneori e mai usor sa pariezi „contra” unor cote mari, dar si suma riscata este mai mare. Din fericire, Betfair iti va permite sa risti doar cat ai in cont si la cele mai bune cote disponibile.

VEZI AICI cum poti inchide instant un pariu aflat in pierdere sau in castig!

In concluzie, la fel ca orice alta activitate legata de pariuri, piata Exchange ne prezinta recompense si riscuri. Avantajul urias al pariurilor Exchange este ca ele ofera permanent posibilitatea de a obtine profituri facile si sigure, celor care stiu sa-si foloseasca rabdarea si cunostintele. Pe piata Exchange poti face profit imediat pe aceeasi selectie, daca pariezi „contra” la o cota mai mica decat cea „pro„, indiferent de eveniment. Spre exemplu, un pariu „pro” la cota 1.80, urmat de un pariu „contra” la cota 1.74 aduce profit garantat. Sportul ne ofera mii de astfel de oportunitati zilnice, in care oscilatiile de cote sunt la ordinea zilei, cu precedere in LIVE. Nu ne credeti? 🙂 Va invitam sa faceti calculele pentru scenariul expus, sa va convingeti si apoi sa deschideti cont, cu un click aici.

Poti obtine si un BONUS de 500 de RON la inscrierea pe Betfair, unde ghidurile de pe site iti vor „conduce” pasii in lumea pariurilor profesioniste!

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON


Lasa un comentariu