De ce sunt mai bune cotele la pariuri online decât la agențiile de cartier: Diferentele URIASE pe care le intalnim in cele doua cazuri!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Cu totii am intrat in lumea pariurilor incepand cu casele terestre si, treptat, am ales confortul si avantajele agentiilor de pariuri on-line.  Chiar daca sistemul de pariere off-line aduce cu sine improvizatii si oferte la foc continuu, un lucru este limpede: pariurile on-line sunt, de departe, mai viabile si mai recomandate, indiferent de tipul de parior.


Avantajele pariurilor on-line
Confortul si programul

Cu siguranta ca avem momente in care, pur si simplu, dorim sa pariem imediat pe un anumit eveniment, insa orarul caselor de pariuri off-line sau distanta parcursa pana la acestea pot reprezenta reale obstacole. Din acest punct de vedere, este infinit mai adecvat pentru noi, pariorii, sa pariem on-line, pentru a scapa de efort, timpul pierdut sau grijile in plus. Mai mult decat atat, odata cu aplicatiile dezvoltate de catre principalele case de pariuri, prin intermediul carora putem paria inclusiv de pe telefonul mobil, pierderile de timp nu mai constituie un aspect negativ.


Oferta variata si cotele

Desi unele case terestre de pariuri au introdus, de curand, si pariurile LIVE, oferta nu se poate compara cu cea pe care o intalnim on-line. Peste 95% din evenimentele importante ce se desfasoara la ora respectiva pot fi regasite la agentiile de pe net, iar varietatea posibilitatilor de a paria pe orice meci ne ofera o libertate desavarsita.

Nici aspectul valorii cotelor nu trebuie ignorat. Dupa cum am observat, cotele oferite de catre agentiile on-line sunt simtitor mai mari fata de cele off-line. Fiecare zecimala si procent poate conta in mod decisiv la profitul final, asa ca trebuie sa luam in calcul in mod inteligent acest lucru atunci cand dorim sa pariem.


Managementul banilor

Unul dintre cele mai importante, daca nu chiar cel mai important aspect este gestionarea banilor pe care ii posedam in cont. Pariind on-line, suntem mult mai constienti de alegerile pe care le facem si putem rezolva obstacolele chiar pe loc. Beneficiind de un istoric detaliat si concret al pariurilor efectuate pe internet, nu putem compara acest lucru cu stricta cale a pariatului off-line. La urma urmei, fara o strategie bine pusa la punct prin care gestionam balanta contului nostru, profitul poate lua rapid calea intoarsa.


Concluzia fireasca

Rezumand cele spuse mai sus, pariurile on-line sunt mai avantajoase din absolut toate punctele de vedere fata de cele off-line. Confortul, mizele, cotele, live-urile si restul aspectelor nu se pot compara intre ele, de aceea Pariuri1x2 recomanda agentiile de pariuri ON-line pentru a ajunge la rezultatele dorite.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Lasa un comentariu