Strategii de pariere > 10. Sirul lui Fibonacci aplicat pe scor egal

Autor: Benzema1 Comment
0 0

1x2-photo-300x197 Este un sistem care are la baza sirul matematic al lui Fibonacci si vizeaza in special evenimente din fotbal, dar si din hockey sau tenis pe o cota minim 3.

Alege cu atentie o echipa care este predispusa la egaluri, o echipa care joaca inchis, la rezultat si pariaza ca va face scor egal la fiecare meci.
In momentul in care face egal si ati castigat incepeti de la pasul 1 , adica o unitate.
De obicei asftel de echipe intalnim in mai toate campionatele tari din Europa, cele din America de Sud joaca deschis si nu va recomand.

Portretul robot al unei astfel de echipe este usor de realizat. In primul rand la cârma echipei se regaseste un antrenor cu profil defensiv, care pune accent mai mare pe aparare si care de multe ori prefera sa conserve un rezultat de egalitate, decat sa forţeze victoria. In al 2-lea rand o astfel de echipa se bazeaza foarte mult pe forţa grupului, in lipsa unor jucatori cu calitati individuale care sa fie in stare sa decida singuri un meci.
Exemple de asftel de echipe ar putea fi Birmingham City, Pandurii Tg-Jiu etc.
De asemenea putem sa aplicam cu succes acest sistem si pe echipe care au un sir lung de victorii si infrangeri si care nu au cunoscut de mult timp gustulul unui rezultat de egalitate. Astfel, inevitabil si mai mult ca sigur vor inregistra un joc nul intr-un viitorul apropiat.
Cum procedam?

Aplicam urmatorul sistem 1-1-2-3-5-8-13-21-34-55, fiind vorba de sirul lui Fibonacci.
Sirul lui Fibonacci este o secventa de numere in care fiecare numar se obtine din suma precedentelor doua din sir.
Daca ai pierdut primul meci, ai pierdut o unitate, pariezi iar pe egal pe aceeasi echipa 1 unitate si ai pierdut iar, dar castigi al treilea pariu unde ai pariat 2 unitati la cota 3 si esti pe profit. Este foarte important sa pariezi mereu pe aceeasi echipa de fotbal ca va scoate un egal.
Astfel, primele 10 numere ale sirului lui Fibonacci sunt:
1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, …
(primele 2 numere sunt predefinite, iar restul se obtin in mod recursiv, din suma precedentelor doua: 3 = 2 + 1, 5 = 3 + 2, samd…)
Sistemul se bazeaza pe faptul ca si daca de exemplu pierzi 5 meciuri consecutive si il castigi pe al 6lea vei obţine profit,in cazul nostru 4u. Ex: sa presupunem ca avem 5 meciuri consecutive pierdute care însumeaza 1+1+2+3+5=12 unitati.
Al 6-lea meci il castigam si obtinem (8u pariate x @3.00)=24u din care scadem 8u miza pariului si rezulta 16u, din care scadem pierderile anterioare care adunate dau 12u. Rezulta un castig de 4u (16u-12u).

Secventa numerelor lui Fibonacci a fascinat de-a lungul istoriei pe foarte multi oameni de stiinta, matematicieni, fizicieni, biologi, si, continua sa o faca chiar si in prezent.

Pe scurt, sirul lui Fibonacci se obtine cam asa: pornind de la 1, urmatoarele numere apar ca suma celorlalte doua
din urma, considerand 0 inaintea lui 1. Sirul apare 1, 0+1=1, 1+1=2, 2+1=3, 3+2=5, 5+3=8, 8+5=13 si tot asa.
Reprezentand geometric sirul, alegem doua numere (13 si 8) si formam un dreptunghi. In interiorul acestui dreptunghi, fiecare numar al lui Fibonacci dinaintea lui 13 formeaza latura unui patrat. Daca trasam un fel de diagonala curba pornind de la 1 spre 8 obtinem o spirala care, surpriza, se regaseste in natura si in univers sub diverse forme.

De exemplu, incepi cu 1u, daca iese egal ai luat 3u, daca nu la urmatorul meci pariezi tot 1u,
daca iese egal iei 3u in cel mai rau caz daca cota pentru egal este 3.00 deci (recuperezi paguba si faci 1 u profit), daca nu maresti miza la 2u, 3u, 5u samd… Atentie cu ce suma incepi, cateva meciuri fara egal si miza creste destul de repede.

Strategii de pariere > 9. Cota mare, miza mica (Strategia lui Trivale)

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON


Comments 1

Lasa un comentariu