Strategii de pariere > 12. Strategia utilizand sistemul 1-3-2-6

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Dacă pariați online doar un meci pe bilet, sistemul de pariuri 1-3-2-6 vă poate ajuta pe termen lung, pentru că nu pierdeți toată banca o dată și sunt șanse să terminați pe plus. E mai mult un money-management pentru pariuri, pentru autocontrol, pentru că nu trebuie să jucați după ureche fără un sistem bine pus la punct.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Trebuie să pariați cota minim 2 și ar fi bine să alegeți meciuri cu doar 2 variante de rezultat, ca de exemplu: tenis, volei, baseball,etc sau pe handicap asiatic fotbal, unde se elimină egalul, sau sub și peste goluri marcate, de genul peste 2,5 goluri, peste 3,5 goluri,etc.

La primul pariu va fi miza 1, la al doilea miza 3 , la al treilea miza 2 și ultimul miza 6. Miza poate fi aleasă de voi în funcție de bugetul vostru alocat pentru pariuri și poate fi 10 ron, 100 de euro sau orice altă sumă. De exemplu la primul pariu miza va fi 100 de euro, al doilea pariu 300 de euro, la al treilea 200 de euro și ultimul 600 de euro. Dacă pierdeți la oricare din acești 4 pași, o luați de la capăt de la pasul 1, adică miza 1. Daca pasul este castigator, avansati la urmatorul pas.

Luam exemplu avand in vizor cota standard 2.00

În caz că se pierde de la primul pariu, se înregistrează o pierdere de 1 unitate, ceea ce nu este mult. Dacă se pierde la pariul numărul 2, se înregistrează o pierdere de 2 unități, deoarece pariul 1 a adus un profit de o unitate. La pariul numărul 3 nu se înregistrează nicio pierdere, din contră veți avea un profit de 2 unități, deoarece din primele 2 pariuri s-a înregistrat 4 unități profit. Dacă se pierde pariul 4 nu se înregistrează nicio pierdere, deoarece se pariază exact profitul câștigat anterior.

Este un money-management care pe termen lung te ajută să te mentii cel putin pe linia de plutire la pariuri sportive, existand sanse considerabile sa faci profit.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Lasa un comentariu