Strategii de pariere > 14. Trading

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Termenul de “Trading” este imprumutat de la pietele financiare si aceasta strategie functioneaza pe acelasi principiu. Ca sa fii un bun trader trebuie sa anticipezi cum vor evolua cotele si implicit meciul.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Tot ce trebuie sa faci e sa pariezi pe un eveniment inainte de meci cu o zi sau chiar si cu cateva ore iar daca cotele se misca in favoarea ta inchizi pariul cu un profit. Trading se face in special la casele de exchange cum este Betfair. Acelasi lucru se poate face si pe pariuri live cu mult mai mult succes si poarta numele de “scalping”.

Exemplu:

Anticipati ca in meciul Lille – Bordeaux se vor marca putine goluri. Pariati 100 RON pe „sub 2.5 goluri” inainte de meci la o cota de 1.55. E posibil sa scada cota chiar inainte de inceperea partidei la 1.50 si poti inchide pariul cu un profit de 3.5 Ron sau daca cota nu s-a miscat deloc astepti 5 minute dupa inceperea meciului si obtii acelasi profit. Daca s-a inscris un gol in primele 5 minute fie reduci din pierdere si inchizi pariul pe minus, fie astepti pana in minutul 40 spre exemplu si speri sa nu se mai inscrie ca sa inchizi pariul fara pierderi.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Lasa un comentariu