Strategii de pariere > 2. Sport Arbitrage

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
1 0

Este una din cele mai cunoscute si utilizate strategii care ne ajuta sa facem bani la pariuri sportive, multi pariori alegand sa faca Arbitrage in detrimentul altor strategii sau metode de pariere.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Ce inseamna de fapt Arbitrage?

Cel mai bine vom exemplifica acest lucru printr-un exemplu. Vom lua meciul de tenis dintre Felix Auger-Aliassime si Denis Shapovalov la care cotele la o casa de pariuri sunt 2.05 cu 1.85, iar la alta casa de pariuri, cotele sunt 1.85 cu 2.05. Daca noi vom paria pe 1 la prima casa de pariuri si pe 2 la cea de a doua casa de pariuri, vom iesi pe profit indiferent de rezultatul final. Evident, in acest caz, vom pune aceeasi miza, insa daca cele doua cote ar fi fost diferite, noi ar fi trebuit sa ne ajustam miza in asa fel incat sa avem acelasi profit indiferent de rezultatul final. Iar pentru acest lucru ne-ar fi fost de folos un calculator de mize, care poate fi gasit printr-o simpla cautare pe google.

Avantaje

Evident Sport Arbitrage este valabil pentru toate sporturile si aproape toate tipurile de pariuri, multe astfel de “sure-bet-uri” asa cum se numesc ele putand fi gasite la partide hochei pe gheata ori fotbal, acolo unde avem 3 rezultate spre exemplu (1, X sau 2). Aceasta metoda are avantaje si dezavantaje. Profitul este garantat, nu avem nevoie de nicio documentare pentru acel eveniment sportiv si in mod normal nu ar trebui sa avem probleme in a face profit cu Arbitrage.

Dezavantaje

De cealalta parte, sunt si cateva dezavantaje. Strategia necesita un bankroll destul de serios pentru a se simti acel profit, ai nevoie de un portofel electronic pentru a putea plimba banii mai usor intre case, in plus de aceasta unele case de pariuri limiteaza pariorii sau refuza pariurile si astfel pot aparea problemele. Pentru o vedere de ansamblu a caselor de pariuri si pentru a gasi astfel de sure-bet-uri puteti vizita site-ul odds portal acolo unde sunt listati foarte multi bookmakeri din intreaga lume.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Lasa un comentariu