Strategii de pariere > 5. Strategia Minutul următorului gol

Autor: Benzema1 Comment
1 0

1x2-photo-300x197Strategia Minutul următorului gol – bet365.com și alternativă Goalbet.com:

Important: Strategia este interzisă:
1. Persoanelor sub 18 ani;
2. Persoanelor care nu știu/ nu vor/ nu pot să gândească;
3. Persoanelor care nu știu / nu vor / nu pot să citească;
4. Persoanelor care nu știu reguli elementare de matematică.

Informaţii:

O serie de meciuri, mai ales cele cu feed video transmise de bet365.com (deşi în ultima perioadă din ce în ce mai multe meciuri au această opţiune) au opţiune de pariere Minutul următorului gol (opţiune care se găseşte printre ultimele, în josul paginii).
Variantele de pariere la începutul meciului sunt:
– Minutul golului X – Gol înainte de min. 10.00
– Minutul golului X – Gol înainte de min. 20.00
– Minutul golului X – Gol înainte de min. 30.00
– Minutul golului X – Gol înainte de min. 40.00
– Minutul golului X – Gol înainte de min. 50.00
– Minutul golului X – Gol înainte de min. 60.00
– Minutul golului X – Gol înainte de min. 70.00
– Minutul golului X – Gol înainte de min. 80.00
– Over 0,5.
Cotele nu sunt fixe, ele pornesc de la 3,4-6,5 pentru primul interval (în funcţie de echipe). La echipele mari, gen Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen cotele scad undeva pe la 3,25, chiar sub 3 dacă sunt marcate rapid câteva goluri. Aceste cote cresc pe măsura scurgerii timpului pentru că perioada pentru marcarea golului până în min 10.00 scade, deci şi probabilitatea de a se marca scade (cotele ajung în jur de 7-10). Apoi, din min 10.01 se reia ciclul.
Progresia mizelor se face astfel încât profitul să fie fix indiferent de momentul în care se marchează golul.
Reguli sau recomandări (fiecare le consideră cum vrea):

1. Asiguraţi-vă că veţi avea parte de timp liber suficient, linişte totală şi că nu veţi fi distras de la această activitate. E important să pariaţi meciurile cele mai bune, nu să pariaţi când aveţi timp ce meciuri găsiţi în acel moment.
2. Asiguraţi-vă de o bancă suficientă astfel încât să puteţi acoperi 10 meciuri complete. Recomandarea mea e să se joace până în min 60, următoarele 20 de minute necesitând o investiţie dublă faţă de primele 60 de minute. Dar dacă acoperirea intervalului 1-80 se face respectând miza de 10% din bancă, atunci e bine să se meargă aşa, dar în cazul unui eşec, sunt necesare multe meciuri pentru a acoperi această pierdere, de aceea recomand parierea până în min 60, apoi asumarea pierderii.
3. După marcare se renunţă la meci, nu se mai forţează şi pentru golul 2. Regula asta e pentru începători (mai ales când analiza tinde spre 0 şi se joacă mai mult la noroc, e destul de greu să prinzi un gol, darămite mai multe), pe parcurs, când banca a mai crescut, pot fi asumate nişte riscuri suplimentare şi mers şi pe golul 2-3-4, dar cu reluarea mizelor ca şi cum s-ar paria de la începutul meciului.
4. Nu jucaţi Martingale.
5. Campionate de evitat:
Rusia, China, Japonia, Coreea de Sud, Grecia, Italia (mai ales ligile inferioare), Franţa (în afară de PSG şi Monaco, când au chef, în rest, nimic nu merită, iar de liga secundă nici nu mă ating), Germania 2, Turcia (deşi când se pun pe goluri, nu se mai opresc), India, România, campionate fantomă (se poate juca printr-o Lituanie, Letonie, Slovenie, Slovacie, Serbie dar cu maximă atenţie), Europa League (foarte păguboasă).
6. Campionate recomandate:
Germania (de departe cel mai bun campionat, sunt cotele ceva mai mici, dar rar sunt meciuri proaste), Spania (dar doar echipele de top), Olanda (cote mici şi se mai prind meciuri slabe), Australia (nu etapele de început), Austria, Portugalia, Belgia, campionatele arabe (Qatar, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite), Champions League (mai puţin fazele finale), calificări la mondiale şi europene. Posibil să mai fi sărit câteva pentru că în ultima vreme, tot mai multe campionate beneficiază de această opţiune.
7. Nu se aşteaptă creşterea cotei. Recomandat e să se parieze în min. 19.50 pentru gol până în min 30. Aici depinde de fiecare, eu urmăresc cota de 3,5-3,75, alţii 3,25-3,4.
8. Nu se pariază pe meciuri care nu pot fi urmărite live video. O regulă esenţială pentru că e vital să se poată urmări meciul pentru a decide dacă mai merită sau nu jucat. Nu jucaţi orbeşte.
9. Nu se pariază mai mult de 2 meciuri simultan.
10. Dacă se pariază mai mult de 2 meciuri simultan, asiguraţi-vă că sunteţi capabili să ţineţi în mod corespunzător evidenţa mizelor.
11. Nu se pariază mai multe meciuri din aceeaşi etapă a unui campionat (o fi campionatul bun, dar nici să joci toate meciurile din etapă).
12. Stabilirea unui target zilnic, o plajă de profit, pe care dacă aţi atins-o, luaţi pauză, , ideal ar fi 2 goluri pe zi în timpul săptămânii şi 8-10 în weekend.
13. Nu forţaţi toate meciurile dintr-o zi pentru un profit cât mare pentru că un număr mare de meciuri jucate înseamnă un risc mai mare de a prinde un 0-0 sau gol după ce aţi renunţat.
14. Nu pariaţi în campionate unde doar o parte din meciuri au opţiunea şi nu aveţi posibilitatea de a alege. Ori au majoritatea, ori nu se mai pariază (sunt campionate unde doar 1-2 meciuri au opţiune, de regulă alese pe sprânceană, adică meciuri unde nu prea se marchează).
15. E bine ca pentru început să pariaţi simplu, doar cu o singură miză. Abia după ce vă obişnuiţi cu strategia, puteţi trece la varianta cu 2 mize, una pusă în min 09.50-10.00 pentru gol înainte de min 20.00 şi a doua pusă undeva în min 15.30-15.45 tot pentru gol înainte de min 20.00 (aici iar se poate asuma un risc suplimentar plasând miza fie pe gol favorită, fie pe gol underdog, pentru cote mai mari).
16. Faceţi o listă la început de zi cu meciurile care vi se par bune de jucat, analizaţi meciurile (sunt jos mai multe site-uri de unde vă puteţi lua date statistice) şi respectaţi lista pe cât de mult puteţi, nu vă lăsaţi fermecaţi de multitudinea de meciuri cu opţiune, mulţi cad în această capcană, se abat de la planul iniţial şi pierd. Desigur, statistica nu înseamnă nimic dacă nu e dublată şi de capacitatea pariorului de a decide în timpul meciului dacă merită sau nu jucat.
17. Jucaţi constant, răbdarea e factorul cheie în reuşita acestei strategii. Nu măriţi mizele după un eşec, dacă sunteţi la început, nu plasaţi miza 1 decât pe gol simplu, chiar dacă e cota mai micuţă. Regulile pot fi încălcate, dar după o perioadă de câteva luni când banca devine mai consistentă şi capabilă să susţină astfel de riscuri.
18. Nu vă aşteptaţi la îmbogăţiri peste noapte, strategia e făcută pentru profit pe termen lung, vă veţi da seama, dacă o jucaţi cum trebuie, după 6 luni cât de profitabilă e.
19. Unii tot insistă că norocul are o pondere foarte mare. Nimic mai fals. Când nu ştii să o joci, când nu analizezi cum trebuie, când nu urmăreşti meciul, când te bazezi pe părerile altora, când nu simţi când trebuie ieşit de la un meci, când nu ai curaj să muţi la alt meci, când intri la orice jeg de meci, când joci 15-20 de meciuri, atunci nu e vorba de noroc sau de ghinion, e vorba de neştiinţă. Cum se face că unii care joacă extrem de bine au mereu noroc şi alţii care joacă la ghici au mereu ghinion? Dar e mai simplu să dai vina pe noroc decât pe propria neputinţă.

Ca şi progresii de miză:
Varianta 1, cea pe care o folosesc în mod curent atunci când intru de la început:

Varianta 2, cu 2 mize, asemănătoare cu prima, doar că pe asta o folosesc când intru pe parcursul meciului:

Varianta 3, cu o singură miză.

Varianta 4, cu 3 mize (dar nerentabilă în ultima vreme din cauza cotelor care sunt oarecum în scădere).

Avantaje:
– Profit relativ sigur;
– Control total asupra mizelor totale jucate comparativ cu varianta over 0,5 unde ai pus toată suma şi sănătate, nu prea mai ai ce face;
– Posibilitatea de a reduce eventualele pierderi, fie prin renunţarea oricând la meci, fie prin mutarea mizelor de la un meci slab la alt meci unde se marchează pe bandă rulantă.
– Pe termen lung, foarte profitabilă DOAR dacă procentul de reuşită se apropie de 90%, dacă scade sub 85% atunci nu are rost să o jucaţi.

Dezavantaje:
– Mare consumatoare de timp;
– Scor alb şi goluri marcate târziu, după renunţarea la meci;
– Validarea greoaie a pariurilor la bet365, durează între 10-15 secunde (aici există o mică şmecherie care reduce timpul de validare la 5-6 secunde);
– Blocarea opţiunii pentru o perioadă de câteva minute sau chiar zeci de minute de către bet365 (însă sunt cazuri extrem de rare);
– Blocarea opţiunii exact între intervale la acordarea unui 11m în min 19.30 şi care se execută după min 20, opţiunea fiind blocată, nu mai poţi paria şi pierzi golul;
– Scoaterea completă a opţiunii pe parcursul meciului sau chiar a meciului de la live (din nou, cazuri extrem de rare, insignifiante)
– Întreruperea curentului, a conexiunii la Internet (aici iar nu mai e o problemă, sunt variante destule în afară de PC).
– Căderea site-ului (deşi iar sunt cazuri rare, în trecut se cam întâmpla des).

Pentru uşurinţă, înşir nişte site-uri.
Pentru analize şi statistici:
soccerstats.com, statarea.com, soccerway.com, whoscored.com, prematches.com, football-lineups.com, transfermarkt.co.uk, goal.com, injuriesandsuspensions.com

Pentru streamuri live:
hahasport.com, rojadirecta.me, lshunter.net, livetv.ru, streamhd.eu, frombar.com, drakulastream.com.

Cam aşa ar arăta un model de analiză:

PS1.
S-a propus o altă variantă, renunţarea la primele 20 de minute şi mers din min 20 până în min 80 pentru acoperirea aproape în totalitate a meciului. Eu nu sunt de acord cu asta pentru că, într-adevăr, ar scade considerabil numărul de eşecuri, dar, pe de altă parte, asta ar presupune un număr mult mai mic de meciuri jucate pentru că în peste 30% din meciuri PRIMUL gol (că la asta se referă strategia) este marcat până în min 20. Asta înseamnă să dăm cu piciorul la foarte multe meciuri bune doar pentru a putea juca până în min 80. Chiar dacă aşa vor fi mai puţine eşecuri, fiind şi mult mai puţine meciuri jucate, va dura ceva până când va fi acoperit un astfel de eşec. Plus de asta, cu cât trece timpul, cotele vor scade destul de dramatic, putând ajunge chiar şi la 3. De ce să joc 2 meciuri pe zi aşteptând min 20 şi să fie scorul 0-0, când pot juca 5-6 meciuri pe zi (în caz de eşec, pierderea poate fi recuperată imediat, pe când la 2-3 meciuri pe zi, un eşec ar presupune 2-3 zile de jucat).
Că nu sunt eu de acord cu ea, asta e o chestie, posibil să se găsească o combinare între cele 2 variante, dar asta ţine de fiecare jucător în parte, asta nu se poate învăţa citind, ci doar jucând.

PS2.
Şi ca să termin într-o notă mai dură, că observ o lipsă totală de logică la mulţi pariori şi, implicit, nişte întrebări extrem de stupide.

Dacă golul este marcat în min. 29,59 (doar un exemplu), atunci dragii mei, pariul Gol înainte de min 30,00 este validat câştigător (pentru că din câte ştiu eu 29,59<30,00 până la proba contrarie).
Dacă golul este marcat în prelungirile primei reprize, indiferent câte minute de prelungire s-au arătat (pot fi şi 10, asta nu înseamnă că golul este marcat în min. 55), atunci pariul Gol înainte de min 50 este validat câştigător.

Dacă bet365 le validează altfel, atunci nu e nici o problemă, căutaţi nişte dovezi, intraţi pe chat şi se rezolvă (ori de câte ori am păţit asta, întotdeauna situaţia a fost rezolvată în favoarea mea).

PS3. Referitor la validarea grea a pariului, rezolvarea e relativ simplă.
Trebuie să aveţi deschisă de 2 ori pagina bet365.
Pe prima pagină plasaţi pariul, apăsaţi pariază, aşteptaţi 3-4 secunde şi închideţi pagina (nu delogare, ci închidere cu X sau Ctrl+F4).
Treceţi imediat pe a doua pagină şi daţi un refresh, veţi vedea că pariul a fost acceptat fără să mai aşteptaţi 10-15 secunde.
Încercaţi cu 1 leu să vedeţi dacă merge.
Testată şi pe varianta de mobil, merge şi acolo.

Varianta OMUG

În mare parte se aseamănă cu MUG, doar că o aplic la meciuri riscante, unde, în mod normal, nici prin cap nu mi-ar trece să joc MUG. Ideea e simplă.
Joc Peste 1 gol Prima repriză la o cotă de minim 2,00 (cam de aici pornesc cotele în campionate nerecomandate strategiei MUG). Variante:
– 0-0 la pauză. După pauză continui cu MUG până în min 80, astfel, chiar dacă dau de o gherlă, măcar ştiu că o duc până în min 80 folosind aceeaşi sumă utilizată la MUG până în min 60.
– se marchează un gol până la pauză, primesc miza înapoi şi nu mai continui.
– se marchează minim 2 goluri până la pauză, am câştigat pariul şi mă opresc.
Variaţia asta merge de minune în campionate precum Japonia, China, Coreea de Sud, Polonia, Turcia, Rusia, Grecia, Franţa, Italia – liga 2, Germania – liga 2, chiar Suedia.

(Strategia lui Mihai Petre) 

Strategii de pariere > 4. Strategia favoritelor

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON


Comments 1

Lasa un comentariu