Strategii de pariere > 6. Strategia Fibonacci pe tenis live

Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 0

Este o strategie care consta in utilizarea sirului Fibonacci (1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55) aplicat pe cote de peste 3.00 la meciurile de tenis live.

Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro

Cum functioneaza?
Cautam si ne axam pe un meci de tenis. Orice jucator care serveste are o anumita cota pentru a castiga acel game la un anumit scor.

Exemplu: Jucatorul care serveste sa castige game-ul la 30 (W-30) la cota 4.50 sau la 15 (W-15) la cota 4.00. Intram in meci dupa primele cinci game-uri si verificam care au fost rezultatele precedente ale fiecarui game. Daca pana in game-ul 6 nu s-a inregistrat un rezultat de ex. (W-30) incepem si jucam ca oricare din cei doi jucatori care serveste sa castige game-ul la 30. Ajustam sirul Fibonacci dupa cota noastra si continuam sa jucam acel scor (W-30) pana cand pariul o sa fie castigat, dupa care ne oprim.

De retinut: Jucati scor corect game doar pe jucatorul care serveste si jucati pe amandoi. La fete nu jucati decat (40-40) doar dupa game-ul patru. Cota este undeva in jurul lui 3.00. Faceti-va propriile tabele pentru cote. Strategia necesita un bankroll destul de solid care sa va asigure pierderea unui sir lung de game-uri si chiar a unui meci intreg.

Urmareste pagina noastra de Facebook!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Lasa un comentariu