Strategii de pariere > 7. Strategie baseball

Autor: BenzemaLeave a Comment
0 0

1x2-photo-300x197

O să vă arătam o strategie destul de simplă la baseball. Vă vom prezenta un exemplu clar cu niște cote pe un meci, ca să înțelegeți ușor această strategie de pariuri.
Avem întâlnirea dintre New York Yankees și Texas Rangers. New York Yankees are cota la victorie 1,75 și Texas Rangers cota 2,20.
Vom paria 200 de ron. Puteți juca și alte sume de bani, depinde cat va permite buzunarul si ar fi bine ca la început sa jucați niște sume mici ca să va obișnuiți cu această strategie.

Vom juca 100 de ron pe victorie Texas Rangers la cota 2,20 și 100 de ron handicap asiatic -1,5 pe New York Yankees la o cotă de 2,50 (adică Yankees trebuie să câștige la 2 puncte diferență ca să iasă acest pariu). Dacă câștiga Texas avem un câștig de 20 de ron, iar dacă câștiga Yankees la handicap -1,5 suntem pe plus 50 de ron.
Singura mare problemă apare atunci când cei de la New York Yankees câștiga la exact un punct diferență și atunci pierdem toți banii. Situatie care se petrece foarte rar si chiar extrem de rar daca stiti sa va alegeti meciurile destul de bine, astfel ca strategia poate fi profitabila.
Nu există o strategie care să garanteze câștigul 100%, mereu va exista un factor de risc, contează mult si inspirația în alegerea meciurilor, dar si profilul de parior.
Daca aplicati aceasta strategie, incercati sa jucati la 2 case de pariuri diferite pentru ca altfel riscati sa vi se inchida contul, ori sa fiti limitati.

Strategii de pariere > 6. Strategia Fibonacci pe tenis live

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON


Lasa un comentariu