Diverse tipuri de bilete în pariurile online, totul explicat AICI!!

yankee
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
6 1

Cei care isi deschid conturi la casele de pariuri online au doua avantaje esentiale: 1. pot incasa toate bonusurile de „bun-venit” puse la bataie de Unibet, Netbet sau eFortuna, iar 2. se pot folosi de gama mult mai variata de selectii fata de agentiile stradale.

Astazi va vom explica toate tipurile de bilete „acumulator” care se pot plasa pe internet, ridicand astfel stacheta pentru amatorii de bilete cu multe evenimente. E simplu: combinatiile si sistemele se calculeaza automat si voi nu trebuie decat sa alegeti miza (totala sau per unitate).

Tipuri pariuri

Pariu SINGLE  – de aici porneste aventura pariorilor, cu o selectie simpla, de un singur eveniment. Cota evenimentului este inmultita cu miza si acela este castigul potential;

Pariu EACH-WAY – foarte popular in randul pariorilor pe cursele de hipism, pentru ca se poate paria pe un deznodamant cu doua variante castigatoare. Cine pariaza „each-way” pe un cal are varianta victoriei, la cota maxima, dar incaseaza o parte din castig si daca acel cal se claseaza in primii 3 (sau 5, in functie cursa). E valabil si la pariurile pe fotbal: poti paria „each-way” ca Chelsea va castiga titlul in Premier League, iar daca londonezii termina pe locul 1 iei tot castigul, dar daca termina pe 2 incasezi doar o parte din totalul potential (de regula, un sfert din cota initiala). Pariul functioneaza ca o „plasa de siguranta”.

Pariu ACUMULATOR – este pariul cu mai mult de un eveniment pe bilet, care necesita ca toate selectiile sa fie castigatoare pentru a deveni „verde”. Cotele se inmultesc intre ele si rezultatul se inmulteste cu miza, pentru a determina castigul total potential. Un pariu acumulator poate avea 2, 3, 4, 5 si pana la 20 de selectii, in functie de agentie.

Pariu TRIXIE – un pariu care contine 4 bilete separte, compuse din 3 selectii. Acest tip de pariu include 3 „duble” (bilete de cate doua meciuri) si o „tripla” (toate evenimentele la un loc, adica un acumulator). E nevoie ca cel putin doua din cele trei evenimente alese sa fie castigatoare pentru a incasa un castig. Daca pariurile alese sunt A, B si C, variantele castigatoare in sistem sunt AB, AC, BC si ABC.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

Pariu PATENT – contine 7 pariuri separate, compuse din 3 selectii. Acest tip de pariu contine 3 pariuri single, doua „duble” si singura „tripla” posibila. E nevoie ca o singura selectie sa fie castigatoare pentru a genera un castig. Daca selectiile noastre sunt A, B si C, atunci pariurile rezultate in sistem patent sunt A, B, C, AB, AC, BC si ABC.

Pariu YANKEE – acest tip de sistem contine 11 pariuri, compuse din 4 selectii. Sunt formate 6 „duble”, 4 „triple” si un acumulator din cele 4 evenimente. E nevoie ca minimum doua evenimente sa fie castigatoare pentru a genera un castig. Daca selectiile noastre sunt A, B, C si D, atunci cele 11 pariuri rezultate sunt AB, AC, AD, BC, BD, CD, ABC, ABD, BCD, ACD si ABCD. Un sistem foarte popular in Anglia!

Pariul LUCKY 15 – acesta contine 15 pariuri separate, formate din 4 selectii diferite. Sunt incluse 4 pariuri single, 6 „duble”, 4 „triple” si un acumulator din cele 4 evenimente. Daca doar o selectie e castigatoare, se tripleaza cota evenimentului „verde” si acela este castigul rezultat. Daca toate evenimentele sunt castigatoare e jackpot: se incaseaza un plus de 20% la castig! Pariurile Lucky 15 sunt acceptate in principal doar la cursele de cai, la cele de caini si pe scoruri corecte. Exista si varianta de pariu LUCKY 63, care se formeaza pe acelasi prinicpiu, dar din 6 selectii (63 de pariuri formate din 6 pariuri single, 15 „duble”, 20 de „triple”, 15 acumulatoare de 4 meciuri, 6 acumulatoare de 5 meciuri si un acumulator cu toate partidele.

Pariul CANADIAN – cunoscut si sub numele de Super Yankee, acesta contine 26 de pariuri compuse din 5 evenimente. Sistemul include 10 „duble”, 10 „triple”, 5 acumulatoare de 4 evenimente si un acumulator cu toate cele 5 selectii. E nevoie ca cel putin doua evenimente de pe bilet sa fie invingatoare pentru a genera un castig.

Pariul HEINZ – acest tip de sistem contine 57 de bilete separate, formate din 6 evenimente. Sistemul include 15 „duble”, 20 de „triple”, 15 acumulatoare de 4 evenimente, 6 acumulatoare de cate 5 evenimente si un acumulator cu toate meciurile. E nevoie ca cel putin doua evenimente de pe bilet sa fie „verzi” pentru un castig. Exista si varianta sistemului SUPER HEINZ, cu 7 evenimnete: reies 120 de pariuri, din 21 de „duble”, 35 de „triple”, 35 de acumulatoare cu 4 evenimente, 21 cu 5 evenimente, 7 cu cate 6 evenimente si unul cu 7.

Pariul GOLIATH – sistemul contine nu mai putin de 247 de pariuri, formate cu 8 evenimente. Sunt incluse 28 de „duble”, 56 de „triple”, 70 de acumulatoare cu 4 meciuri, 56 cu cinci meciuri, 28 cu sase meciuri, 8 cu sapte meciuri si unul cu toate cele 8 partide. E nevoie ca cel putin doua evenimente sa fie „verzi” pentru a genera un castig.

Probabil ca v-ati lovit de aceste sisteme pe site-urile de pariuri online, iar explicatia va va ajuta de acum inainte sa construiti cele mai promitoare bilete. Tot ce va trebui sa faceti este sa luati in considerare cate combinatii reies din sistemul ales si sa alegeti ca miza doar unitatea plasata pe o singura combinatie; soft-ul agentiilor va calcula apoi de la sine miza totala care va fi cheltuita .

Deschide-ti cont acum la Netbet pentru a incasa un bonus de 1.500 RON! Oricare ar fi sportul care va pasionează cel mai mult, atunci cand e vorba de pariuri – fotbal, tenis, rugby, golf – există cate ceva pentru fiecare la NetBet. Nu putea lipsi nici platforma LIVEVIDEO prin intermediul careia utilizatorii au acces la zeci de transmisiuni zilnic. Pe Netbet TV pot fi urmarite GRATUIT meciurile din Primera Division, Ligue 1, Cupa Spaniei, Cupa Frantei, dar si NBA!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.


Lasa un comentariu