Sisteme de pariere si strategii pentru profit: Este bine sa-ti unesti fortele cu alti pariori?

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Sisteme de pariere si strategii pentru profit »» Cei mai multi dintre pariori ajung intr-un anumit punct al “carierei” in lumea pariurilor in punctul in care doresc sa-si uneasca cunostintele si resursele cu un partener pentru a avea acces la cat mai multe idei si sugestii. Totusi, “unirea fortelor” poate avea atat aspecte pozitive, cat si negative.


Sisteme de pariere si strategii pentru profit
Principalele avantaje ale unirii fortelor cu alti pariori

Acesta “strategie” conduce la posibilitati multiple. Printre acestea, una din cele mai importante este strict legata de numarul de meciuri pe care-l pariati si de posibilatea de a miza pe cat mai multe evenimente distincte. Pentru a explica aceasta metoda, venim cu un exemplu. Sumele sunt fictive si rotunde pentru a fi mai usor sa calculam. Asadar, sa spunem ca aveti o banca de pariuri de 10 000 RON, iar suma voastra standard pe care o pariati reprezenta 3% din banca – 300 RON. Partenerul vostru are si el o banca de 10 000 RON si mizeaza 300 RON pe joc. In momemntul in care va combinati bani, aveti un total de 20 000 RON si creati o miza de 600 RON. Impreuna cu prietenul dumnevoastra veti juca atat sugestiile voastre, cat si ale lui, iar acest fapt va poate atunci castiguri totale semnificative. Desigur, aceasta metoda poate avea un efect important doar pe termen lung si doar in cazul in care ambii sunteti pariori buni pe termen lung.

Un alt avantaj extrem de important este reprezentat de faptul ca pentru a ramane in constant intre pariorii de top iti trebuie extrem de mult timp. Profesionistii petrec ore intregi zilnic pentru a alcatui bilete de cote de 2-3, iar unirea fortelor cu un alt parior de top si compararea rezultatelor analizelor sale cu ale tale nu-ti poate aduce decat un beneficiu important.

Riscurile unirii fortelor cu alti pariori
  • Esti sigur ca persoana cu care te asociezi este un “castigator” pe termen lung?

Atunci cand iti cauti un partener in arta pariurilor trebuie sa te gandesti la o multitudine de aspecte. De exemplu, cum verificati daca persoana cu care intentionati sa va implicati intr-un astfel de proiect este castigatoare pe termen lung? Desigur, s-ar putea ca acesta sa-si tina anumite statistici, insa acestea pot fi oricand “fabricate”. Asadar, in momentul in care doresti sa te asociezi cu cineva cel mai indicat ar fi sa va schimbati sugestiile pentru un timp si mai apoi sa va puneti banii “la comun”!

  • Cine va pastra banii pentru pariuri? Ar trebui sa avem amandoi acces la acestea?

In ciuda faptului ca amandoi o sa jucati mai multe pariuri, cel mai indicat ar fi ca fiecare sa mizeze din banca sa in mod individual. Puteti sa va schimati sugestiile zi de zi prin diverse mijloace de comunicare – de la discutii prin e-mail, mesaje text pana la convorbirea telefonica. Astfel, puteti evita sa fiti pacaliti de partenerul dumnevoastra.

Trateaza totul ca o afacere. Chiar asta este!

In momentul in care doi pariori profesionisti se inteleg asupra unui parteneriat, acestia isi fac de cele mai multe ori chiar si un contract. Daca veti apela la aceasta varianta, includeti absolut tot ceea ce ar credeti ca este necesar: asteptarile de la partener, cum si cand vor fi retrasi banii, data incheierii parteneriatului etc.

Concluzii

In final, trangand linie peste toate cele mentionate anterior, daca gasim persoana potrivita cu care sa ne unim fortele am putea face acest lucru. Totusi, trebuie sa fim extrem de prudenti in cautarea acesteia si sa ne asiguram ca aceasta este o persoana castigatoare pe termen lung si prezinta o incredere deosebita!


 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 


Lasa un comentariu