• George Stoian a făcut o actualizare Acum 2 săptămâni, 4 zile

  @dumidan
  Salut! La ambele evenimente postate astăzi, 09.01.2020 este incorectă ora la care au început. Ceea ce nu înțeeg este faptul că în caseta cu detaliile tehnice ai tastat ora incorectă, iar în textul argumentativ apare ora corectă. Pentru a nu exista contestații din partea altor colegi, evenimentele pot fi validate doar dacă ai postat sesizări cu solicitarea de corectare, înainte de începerea meciurilor.

  • Asta le intrece pe toate. Am verificat inainte sa postez la fiecare eveniment si nu era nici o greseala. Sunt suta la suta convins ca e o problema a site-ului pentru ca am verificat de fiecare data de cate 2 sau chiar 3 ori orele lui peste prajit la fiecare eveniment dupa harababura de anul trecut. Faceti ce vreti voi ca deja mi-am mancat destul nervii cu orele voastre. Toata tigania asta cu orele exacte, care se pot schimba in cazul unui numar destul de mare de meciuri nu ii vad sensul, sincer. Dar ce sa mai vorbim, ne pasa mai mult de un rahat de ora decat de ceea ce conteaza de fapt…asta e ramanem tot romani in gandire si in fapte. Si cum era sa mai trimit cerere de modificare cand eram suta la suta convins ca totul e ok si dupa ce s-a terminat prima repriza la al doilea eveniment postat primesc mesaj ca e problema lui rahat cu ora lui peste prajit. Cred ca de tigania asta m-am cam saturat si daca nu le validati am iesit definitv din concursul asta, ca nu am timp de pierdut sa imi fac nervi si sa ma tiganesc pentru niste tampenii de ore de incepere ale unor evenimente care azi au aparut din cauza site-ului 100 %.

   • Am primit pe mail mesajul tău.
    Concursul are un regulament de desfășurare – detaliu omis de tine – regulament care a fost redactat pentru a fi respectat. În orice domeniu sunt reguli care se raportează la activitatea domeniului, menite să asigure ordinea în activitatea pentru care au fost create. Sunt de acord că în toate domeniile, multe dintre reguli țin de „mai catolic decât Papa”, dar asta nu absolvă pe nimeni de respectarea lor. În plus, există posibilitatea de a solicita corectarea oricărei erori prin solicitare postată pe „Probleme validări campionat”.
    Concret, există un regulament și – realist sau nu – trebuie respectat!
    Cum aș putea argumenta în eventualitatea unor contestații din partea colegilor decizia de a valida un eveniment postat fără respectarea regulamentului de postare!? Au mai fost „forumnovele” pentru motive mai puțin realiste.
    În ceea ce privește participarea la concurs, este alegerea ta! Eu pot doar să verific dacă oferta Netbet a oferit date care să fi generat această incorectitudine. Te asigur că apreciez orice pronostic winn și îl consider un plus pentru site și pentru grup.