🍀Biletul weekend-ului la pariuri: Miză 500 LEI pentru un câștig de 2009 LEI!

Biletul weekend-ului la pariuri este plasat cu o miza 500 LEI pentru un câștig de 2009 LEI! Pentru acest sfârșit de săptămână am pregătit un combo cu selecții de sâmbătă și duminică. Avem pariuri din Suedia, Olanda, Anglia și Germania.

Redacția Pariuri1x2 ți-a pregătit analize și avancronici pentru cele mai atractive dueluri programate astăzi. Vezi aici toate pronosticurile!

Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.

Salutare! Cinci pariuri din fotbal care plasate cu 500 lei ne aduc puțin peste 2000 lei. Selecțiile sunt prezentate mai jos, iar argumente pentru acestea găsiți în videoclip.

Pariez la Luck.com. Deschide acum un cont și ia FREEBET-ul de până la 500 lei, oferit de agenție tuturor noilor clienții!

Deschide cont

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Te-ai săturat de bonusuri cu rulaj de neatins? Vrei să îți susții echipele preferate cu un Pariu Fără Risc pe bune? Doar pe Luck ai 100% Freebet până la 500 RON pentru prima depunere de 100 RON sau mai mult.

  • Super-simplu! Trebuie doar să deschizi cont pe Luck.com accesând acest link special
  • Realizează acum o depunere de minim 100 RON
  • Primești un bonus de 100% Freebet până la 500 RON

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu