Pasul trei din drumul spre 4100 de RON de la 100 prin EASY-MONEY!

Autor: Lucian AtanasiuLeave a Comment
5 2

Asa cum am precizat in articolul ce anunta regulile dupa care ne vom ghida pentru a transforma corecta suma de 100 RON in 4100, vom merge DOAR pe cote de tipul easy-money pentru a forma o cota ce va varia intre 1.35-1.55, de preferat 1.45.


Easy Money

Dam startul unei noi editii din Easy Money. Celelalte editii nu au fost cu bataie lunga, insa de aceasta data, cel mai nou membru al redactiei noastre si in acelasi timp si cel mai tanar, autorul dublei zilnice de over si a articolelor din Franta si Germania, si-a asumat crearea unui proiect de acest tip pentru profit consistent si de durata.

  • Banca initiala este de 100 de RON;
  • Cotele fiecarui pas vor fi cuprinse in intervalul 1.35 – 1.55;
  • Proiectul se va intinde pe o perioada de 10 zile/pasi;
  • In functie de oferta zilnica, vom apela la pariuri simple sau combinate;
  • Vom reinvesti zilnic intreg castigul anterior;
  • In cazul in care vom duce cu succes la capat proiectul, vom reincepe din nou cu o banca putin mai mare, probabil 150 RON.

Strategia folosita este prezentata pe larg aici.

Acest sistem ne pune la incercare abilitatile de pariori, dar si rabdarea, o calitate ce le lipseste multora dintre noi.

Recomandari

Proiectul are la baza folosirea unor cote mici. Taxele aplicate de agentiile stradale fiecarui bilet in parte pot afecta serios profitul pe parcursul desfasurarii proiectului. Folosirea unei case de pariuri online este aproape obligatorie. Pentru aceasta editie noi vom paria la Unibet. Folosind aceeasi casa de pariuri puteti fi siguri ca veti gasi zilnic exact aceleasi optiuni de pariere pe care le oferim pentru fiecare pas, la exact aceeasi cota.

ATENTIE!

Easy Money ofera posibilitatea bifarii unor castiguri importante cu o investitie relativ mica. Evident, n-ar fi exclus ca proiectul nostru sa se incheie foarte rapid. Pariurile nu sunt o stiinta exacta! Pariati responsabil!

Succes tuturor!


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!


Citeste si:

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 5 2


Lasa un comentariu