Spectacolul nu lipsește în ligile inferioare ale Germaniei | Goluri sunt prezente pe bilete noastre!

periplu prin ligile inferioare
Autor: Florin TiteicaLeave a Comment
0 1

În ziua de sâmbătă, 13 octombrie, redacția noastră își îndreaptă atenția și către ligile inferioare ale Germaniei. Oferta este una destul de bogată, însă am ales să ne oprim doar asupra a patru pronosticuri. În fiecare dintre acestea am ales să mizăm exclusiv pe goluri.

Unul dintre cele mai spectaculoase dueluri va avea loc în Regionalliga Vest, între Bonner și Rodinghausen. În precedentele patru confruntări directe tabela a suferit de fiecare dată cel puțin cinci modificări. Cu toate că niciuna dintre cele două formații nu emite pretenții la calificarea în 3.Liga, acestea par că au descoperit rețeta succesului în ceea ce privește spectacolul. Astfel, în confruntarea de sâmbată, ne așteptăm ca golurile să-și facă simțită prezența încă o dată cu ușurință.


Betfair este singurul site de exchange de cote din Romania si e recomandat pariorilor profesionisti, care fac tranzactionari de cote. Faceti click aici pentru a profita de bonsusul de „bun-venit” in valoare de 450 de RON. Aveti la dispozitie si transmisuni LIVE VIDEO din competitiile favorite, precum si suport non-stop pe chat.Citește și:

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu