Biletul weekend-ului in cota 7.37, RATAT la un gol!

Autor: Tudor Hutul1 Comment
9 3

După mai multe zile in care ne-am marit investitiile in urma pronosticurilor pe care vi le-am oferit, astăzi ne focusăm deja pe biletul weekend-ului. Am analizat 6 meciuri din fotbal, ale căror pronosticuri, alăturate pe același bilet, acestea generează o cotație finală de 7.37.


Poti urmari desfasurarea partidelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Biletul weekendului

Căutăm să scoatem profit cu ajutorul meciurilor programate în acest weekend. De aceasta data, intreg biletul pe care vom investi are in componenta exclusiv ponturi din fotbal. Mizam atat pe dueluri din Liga 1, de unde am extras doua pronosticuri, cat si in cele mai importante confruntari de pe Batranul Continent, alaturate unei sugestii pe amicalul de gala dintre Bayern Munchen si Real Madrid, ce se va disputa in Statele Unite ale Americii.

Pentru maximizarea profitului va sugeram sa pariati din bonusul de 500 RON pe care agentia Betano vi-l propune. Astfel. Indiferent de rezultatul final, nu exista posibilitatea sa pierdeti nici un leu din propriul buzunar  » Click aici pentru detalii!



Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 9 3


Comments 1

Lasa un comentariu