Analiza unei confruntari portugheze!

Autor: Paul RimboacaLeave a Comment
2 0

Confruntarea propusa de catre mine pentru analiza astazi, este cea dintre Braga-Portimonesnse , din cadrul campionatului national al Portugaliei , etapa a-2-a , partida ce se va desfusura la ora 20 pe stadionul Municipal din Braga.
Avand in vedere ca ambele echipe in ultimile partide au aratat , ca sunt interesate de un joc de fotbal mai putin conservator si mai deschis , putem conchide ca vom avea parte de multe goluri in acest meci.
Sugestia mea cu privire la viitoarea evolutie a confruntarii dintre cele doua echipe , este aceea ca ambele combatante vor inscrie , dar atentie aceasta nu este un pont ci doar o sugestie.
Pontul meu pentru acesta partida se refera tot la numarul de goluri , ci mai exact ca se vor inscrie minim doua goluri in meci.
Pentru cei interesati de sistemul meu de pariere , miza recomandata de catre mine pentru acest meci este 6% din buget , si nu uitati pariati responsabil!

Braga – Portimonense ora 20:00
Pont peste 1.5 goluri cota 1.26 la Winmasters
Winmatsers: Revendică bonusul la înscriere de 100% până la 300RON PLUS 10% bonus pentru Cazino!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu