Analizam alte doua partide de duminica, din Ligue 1 | Ponturi pe goluri pentru Marseille – Dijon si Rennes – Nantes!

Autor: Vlad TeodorLeave a Comment
1 0

Etapa cu numarul 13 din Ligue 1 ne rezerva o serie de confruntari cu potential ridicat de spectacol, iar redactia noastra este la post. Analizand amanuntit toate evenimentele pe care le avem la dispozitie, am selectat doua dintre acestea, propunand ponturi excelente pe goluri.


Duminica, 18:00: Marseille – Dijon
Cote Netbet: 1.35  5.15  8.50Pariaza la NetBet: Te asteapta un pariu gratuit in valoare de 500 lei!

Anticipam o desfasurare spectaculoasa a ostilitatilor duminica seara, pe “Velodrome”, acolo unde toata lumea asteapta o victorie a gazdelor. OM trece printr-o adevarata criza, suferind patru infrangeri in ultimele patru jocuri disputate in toate competitiile si, de la un binemeritat loc pe podiumul din Ligue 1, Marseille a cazut pe 6. Din fericire pentru trupa lui Rudi Garcia, Dijon este un obstacol cu adevarat abordabil, mai ales pe “Velodrome”, mai ales dupa ce aceasta din urma se afla aproape de “zona rosie”, nemaicastigand in campionat de doua luni si jumatate. In conditiile in care nu excludem un deznodamant cu goluri de ambele parti, credem ca Payet&Co. se vor dezlantui in fata unui adversar modest.


Duminica, 18:00: Rennes – Nantes
Cote Netbet: 2.05  3.30  3.85 Pariaza la NetBet: Te asteapta un pariu gratuit in valoare de 500 lei!

Bookmakerii nu anticipeaza tocmai un deznodamant spectaculos duminica seara, pe “Roazhon Park”, intre Rennes si Nantes, desi ultimele evolutii ale acestor doua grupari recomanda mai degraba un meci cu goluri. In fapt, in ultimele opt meciuri disputate in toate competitiile de catre cele doua formatii s-au marcat minim cate doua goluri, iar, pana la urma, Rennes si Nantes sunt doua echipe care nu refuza un joc ofensiv, deschis.

Pariaza acum ponturile la Netbet – Beneficiezi de un pariu gratuit de 500 RON!

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu