Anglia – Cehia: Diferenta CERTA de VALOARE dintre cele doua formatii ne trimite catre un pariu combinat in cota 1.97!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Vineri, incepand cu ora 21:45, se va disputa partida Anglia – Cehia, din cadrul preliminariilor Euro 2020.


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Informatii generale Anglia – Cehia

Diferenta dintre Anglia si Cehia este una extrem de mari. Formatia britanica tinteste calificarea fara emotii la Campionatul European si este principala favorita a grupei. In schimb, formatia vizitatoare si-a scazut nivelul fotbalului in ultimii 15 ani. Cehia nu mai este formatia din perioada Pavel Nedved, aceasta fiind doar o „umbra” a trupei ce speria Europa. In mod logic, gazdele vor reusi sa se impuna fara nici o problema si intocmai pe acesta vom alege si noi sa ne axam.


Concluzii & pont Anglia – Cehia

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Gazdele peste 0,5 goluri in repriza secunda” – cota 1.30   si Peste 8,5 cornere” – cota 1.38. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 1.97. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!


1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu