Anglia U21 – Franta U21: Derby-ul Grupei C este prefatat printr-o cota de 1.75 cu ajutorul unui pariu combinat. Sugestia marca Pariuri1x2 este AICI!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
1 0

Marti, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Anglia U21 – Franta U21, din cadrul primei runde a Grupei C din cadrul Campionatului European U21.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro .


Informatii generale Anglia U21 – Franta U21

De departe, Anglia U21 si Franta U21 sunt favoritele grupei. Croatia U21 si Romani U21 pot spera doar la o „minune”. Totusi, pentru a-si facilita drumul catre faza urmatoare a competitiei, atat britanicii, cat si francezii, trebuie sa obtina toate punctele puse in joc in duelul direct. In caz contrar, probleme ar putea aparea in contextul in care fie Croatia U21, fie Romania U21, ar obtine 3 puncte in meciul de la 19:30. Alegem sa plecam de la aceasta premisa si sa investim intr-un duel in care fazele de poarta (si implicit golurile) isi vor face simtita prezenta.


Concluzii & pont Anglia U21 – Franta U21

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Unibet pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Am ales sa investim in variantele „Peste 1,5 goluri”   siFranta peste 3,5 cornere”. Contopite intr-un pariu combinat, acestea totalizeaza o cota de 1.75. Mult succes tuturor!

[alert type=”success”]

Peste 1,5 goluri & Franta peste 3,5 cornere
Total pariu combinat (!): 1.75.

[/alert]


Beneficiaza de 250 RON la Unibet  si pariaza GRATUIT pariul nostru combinat!

  • Deschide-ti un cont la Unibet accesand ACEST LINK!
  • Intra in fascinanta lume a sportului: efectueaza prima depunere si primesti imediat in cont pana la 250 RON GRATUIT;
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Unibet si acumuleaza profit.200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu