Anglia U21 – Franta U21: Meci de „FOC” in grupa Romaniei! Investim intr-o cota de 2.20 cu ajutorul optiunii „scor corect oricand in meci”!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune. Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

Salut tuturor! Anglia U21 si Franta U21 fac parte din aceeasi grupa cu Romania U21 la Campionatul European din Italia si San Marino. Cele doua trupe sunt cotate de catre bookmakeri cu sanse reale la victoria finala in turneu. Intocmai valorile extrem de apropiate (si de mari) ale jucatorilor celor doua formatii ne trimit cu gandul catre un duel atat deschis, cat si echilibrat. Cu certitudine, nici una dintre cele doua echipe nu concepe sa fie invinsa la debut si va forta obtinerea tuturor punctelor puse in joc, pentru a-si facilita drumul catre fazele superioare. In mod logic, plecand de la aceste aspecte, alegem sa investim in sugestiae „1-1 scor corect oricand in meci”, cotat cu 2.20 de Betfair.


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu