Cea mai usoara modalitate de a transforma 100 RON IN 4100 RON!

Autor: Lucian AtanasiuLeave a Comment
14 2

Intre pariorii romani circula de ceva timp „microbul” pariurilor de tipul easy-money. De aceea, pentru a satisface nevoia de siguranta a pariorului roman, cel mai tanar membru al redactiei noastre a hotarat sa inceapa un proiect „safe&easy”!

Peste tot circula asa zisi tipsteri ce fie dau meciuri de tipul „pauza/final” sau bilete de cote 3-5 formate din multe pariuri easy-money si de cele mai multe ori (99%) acestea nu ies. Pentru a imbunatati calitatea ponturilor la care au acces stimatii nostri cititori, am hotarat sa incepem un proiect easy-money 100% serios si responsabil astfel incat sa nu mai cada oamenii in capcana acestor „tipsteri” ce dau mizerii „cu plata inainte/dupa”.

Regulile proiectului:

  • Se va paria o data pe zi, sau odata la cateva zile, in functie de oferta, totul all in
  • Cota biletului va fi intre 1.35 si 1.55, deoarece media acestora, cota 1.45 este tinta noastra zilnica. NU vom paria pe nici un bilet cu cota mai mare de 1.55.
  • Banca de inceput a noastra va fi de 100 de lei. Decizia sumei pe care o pariati va apartine, insa nu recomandam parierea unei sume mai mari de la prima „perioada” a proiectului.
  • Perioadele: fiecare perioada a acestui proiect este obtinerea a 4100 de lei din banca de 100 cu carem incepem, adica parierea all-in de fiecare data, de 10 ori la rand. Dupa ce ne atingem obiectivul o luam de la inceput.

Citeste si:


Inchidem acest anunt cu anumite detalii ce sunt mai putin importante:

  1. Bookmarker-ul ales este Unibet. Vom rula pariurile doar la Unibet, astfel ca dumneavoastra se poate sa prindeti cote putin diferite.
  2. Data inceperii: Din cauza ofertei cam slabe, am hotarat sa incepem vineri 17-11-2017 sau sambata 18-11-2017.

Vom reveni cu detalii in curand si vom anunta data oficiala a inceperii proiectului, cat si ora la care vom posta zilnic in curand!

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 14 2


Lasa un comentariu