Arsenal – Leicester: Pariem pe o cota de 4.02 pentru un „spectacol britanic” cu ajutorul unui pariu combinat!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 0

Luni, incepand cu ora 22:00, se va disputa partida Arsenal – Leicester, din cadrul rundei cu numarul 9 din Premier League.


Informatii generale Arsenal – Leicester

In ciuda faptului ca Arsenal vine dupa un parcurs impecabil in ultimele 6 luni din Premier League, sunt de parere ca inclestarea ce va avea loc luni intre „tunari” si Leicester este deschisa aproape oricarui rezultat. Cele doua echipe sunt recunoscute in primul rand pentru aportul ofensiv si pentru partidele extrem de spectaculoase pe care le au. Tinand contacest fapt, vom incerca sa obtinem profit cu ajutorul unui „pariu combinat”.


Bonus exclusiv Betfair: Primesti pana la 450 RON!

Concluzii & pont Arsenal – Leicester

Plecand de la cele mentionate anterior, am ales sa mizam la Betfair pe mai multe pronosticuri pentru acest meci folosindu-ne de un „pariu combinat”. Astfel, am ales sa investim in variantele „Aubameyang marcheaza” – cota 1.80, „Peste 9,5 cornere” – cota 1.45  si „Ambele marcheaza” – cota 1.57. Puse pe acelasi bilet, acestea totalizeaza o cota de 4.02. Mult succes tuturor!

Noi am ales sa mizam 100 lei pentru aceasta cota, insa nu pariem din banii nostri, ci din bonusul incredibil de 450 de lei oferit de agentia Betfair! -> CLICK AICI pentru detalii!

Poti paria AICI sugestia BOMBA a echipei noastre!


Citeste si:

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu