Atalanta – Lazio: Finala CUPEI ITALIEI ne aduce un pariu in cota 2.20 cu ajutorul optiunii „scor corect oricand in meci”!

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 2

Cu ajutorul acestui pronosticului „scor corect oricand in meci” putem reduce extrem de mult riscurile, investind, la cote bune si foarte bune. Redactia Pariuri1x2 va veni aproape zi de zi in sprijinul celei mai tari comunitati de pariori din Romania prin cate o propunere de bilet de acest tip: scor corect oricand in meci. De asemenea, evidentiem faptul ca puteti miza pe acest gen de pariuri, dar si pe oricare altele din oferta Betfa!


Puteti urmari desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2


Pronosticul zilei de „scor corect oricand in meci” pregatit de Pariuri1x2 

Salut tuturor! Atalanta si Lazio se intalnesc incepand cu ora 21:45 in finala Cupei Italiei, pe „Olimpico” din Roma. In urma cu mai putin de 2 saptamani, lazialii au fost invinsi de trupa lui Gasperrini pe teren propriu cu 3-1. In acest sens, consideram ca vom asista la un duel in care Atalanta va miza in primul rand pe un joc solid din punct de vedere ofensiv, insa eficienta trupei din capitala in fata portii adverse nu trebuie neglijata.  In mod logic, plecand de la aceste aspecte, alegem sa investim in sugestiae „1-1 scor corect oricand in meci”, cotat cu 2.20 de catre Betfair.


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 2


Lasa un comentariu