ATP Rotterdam: Istomin vs Cilic

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Maine va debuta turneul de la Rotterdam, unul dintre cele mai puternice din aceasta perioada a lunii. Unul dintre meciurile primului tur este Istomin vs Cilic, ce se va disputa maine, incepand cu ora 15:00.

Cu siguranta, croatul pleaca cu prima sansa in vederea acestui meci al primului tur. Marin Cilic este unul si dintre principalii favoriti ai turneului. Insa, in ultima perioada, acesta nu a mai reusit rezultate extraordinare, fiind eliminat in mod surprinzator la marea majoritate a turneelor unde a participat – ultima surpriza negativa a croatului este infrangerea de saptamana trecuta suferita in fata tanarului jucator din Germania, Alexander Zverev; totusi, aceasta infrangere se poate scuza, aducand ca si argument potentialul extraordinar pe care-l poseda fratele mai mic al familii Zverev. Cilic, ce are in dotare un serviciu tip pentru majoritatea croatilor ce au activat in circuitul ATP (Mario Ancic sau Ivan Ljubicici) – unul extrem de puternic va dori sa inchida cat mai repede acest meci impotriva jucatorului din Uzbekistan, Dennis Istomin, pentru a se conserva in vederea fazelor finale ale turneului de la Rotterdam.

De cealalta parte, Dennis Istomin nu trece deloc printr-o perioada fasta a carierei sale, avand o serie de meciuri in care fie a fost invins, fie a castigat fara a dovedi nimic (castigand mai mult pe greselile adversarilor pe care i-a avut, decat pe reusitele sale). Ultima isprava a acestuia este infrangerea de saptamana trecuta impotriva japonezului Taro Daniel, ce l-a demolat efectiv pe tenis in doar doua seturi. Este de mentionam faptul ca marea majoritate a „gurilor rele” ale tenisului il banuiesc pe Dennis Istomin de faptul ca acesta este unul dintre jucatorii implicati in scandalul referitor la meciurile trucate, fapt ce il afecteaza, fara doar si poate, pe jucatorul din Uzbekistan.

In concluzie, tinand cont de toate cele mentionate anterior, consideram drept cele mai bune sugestii pentru meciul Istomin vs Cilic urmatoarele pronosticuri:

Cilic castiga cu scorul de 2-0, cota 1.54 – 888sport;

Sub 21.5 game-uri in meci, cota 1.73 – 888sport.

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu