ATP Rotterdam: Rosol vs Vesely

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Maine, in data de 8 februarie, va debuta unul dintre cele mai importante turnee de tenis ale vremii, cel de la Rotterdam, din Olanda. In prima runda se va disputa un meci extrem de interesant, intre doi jucatori din Republica Ceha: Rosol vs Vesely. Acesta va deschide ziua de maine a turneului, incepand cu ora 12:00.

Lucas Rosol este un jucator in varsta de 30 de ani, trecut de mult de prima tinerete. Este profesionist din anul 2004 si cea mai buna pe care a ajuns acesta in circuitul ATP a fost locul 26, pozitie pe care a atins-o in septembrie 2014. In ceea ce priveste turneele de Grand Slam, acesta nu a trecut niciodata de turul al treilea, pe care l-a atins in patru randuri: Australian Open 2016, Roland Garros 2011 si 2015 si Wimbledon 2012. Una dintre principalele sale calitati o reprezinta serviciul, ce este alimentat si de intaltimea sa de 1.96m. In cariera sa a reusit sa castige doua turnee ATP – in 2013 pe zgura de la Bucuresti si in 2014 pe hard-ul de la Winston-Salem.

De cealalta parte, Jiri Vesely este una dintre cele mai mari promisiune ale tenisului masculin. Acesta are 22 de ani si poseda unul dintre cele mai rapide servicii din intreg circuitul, aflandu-se – din acest punct de vedere, intr-o galerie selecta, alaturi de jucatori precum Ivo Karlovic, John Isner, Milos Raonic, Sam Querrey sau, mai nou, Nick Kyrgios. Momentan, Jiri Vesely inca nu a reusit performante extraordinare la seniori, insa, din postura de junior, are reusit in 2011 sa castige Australian Open-ul, unde l-a invins in finala pe Luke Saville.

Pana in prezent, meciul Rosol vs Vesely a mai avut trei episoade, toate trei meciurile desfasurandu-se pe zgura. Jiri Vesely a castigat de doua ori, in timp ce Rosol o singura data.

In concluzie, suntem de parere ca urmatoarele pronosticuri sunt cele mai bune pentru acest meci:

Jiri Vesely castiga cu handicap de +1.5 seturi, cota 1.63 – 888sport;

De incercat: Jiry Vesely castiga, 2.85 – 888sport.

BONUS pana la 450 RON, atunci cand pariezi cu NetBet Sport.! Click aici pentru a-ti deschide cont la cea mai buna casa de pariuri din Romania! Pariaza legal cu Netbet!

1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu