Avancronicile si PONTURILE zilei sunt AICI! Pariuri1x2 a pregatit selectii din Preliminariile Euro 2020, tenis, baschet si hochei. In plus, ai 200 RON pe care ii poti paria GRATUIT! :)

Autor: Tudor DanielLeave a Comment
0 0

Oferta zilei a fost atent studiata de catre echipa Pariuri1x2, ce a extras cele mai bune pronosticuri pentru evenimentele zilei. Acestea le puteti gasi in cele ce urmeaza in avancronicile noastre!


Echipa Pariuri1x2 a pregatit avancronici pentru evenimentele zilei

Echipa noastra a prefatat in detaliu cele mai importante evenimente ale zilei. Am analizat cele mai importante dueluri ale zilei cu care putem obtine profit. In plus, v-am pregatit si o serie de bilete ce ne pot aduce castiguri importante. In continuare, aveti toate avancronicile pregatite astazi de echipa noastra!

Poti intra ACUM in fascinanta lume a sporturilor la Sportingbet! Imediat cum iti faci cont poti obtine un bonus de pana la 200 RON pe care ii poti folosi GRATUIT pentru pariurile tale! Astfel, indiferent de deznodamantul evenimentelor alese de tine, nu ai cum sa pierzi nici un leu din buzunarul propriu! Tot ce treebuie sa faci este sa accesezi acest link si sa iti creezi un cont: CLICK AICI!


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

In primul rand, astazi vor debuta Preliminariile Euro 2020! Redactia noastra, asa cum v-am obisnuit, este „la post” sa va aduca cele mai bune pronosticuri. Duelurile din preliminarii au fost analizate, dupa cum urmeaza:
Avancronicile si ponturile Pariuri1x2.ro

Alaturi de sugestiile din Preliminariile Euro 2020, redactia Pariuri1x2 nu neglijeaza celelalte competitii! In continuare, va prezentam avancronicile si pronosticurile noastre – atat din fotbal, cat si din celelalte sporturi (tenis, baschet, hochei). In plus, in continuare vei gasi si biletele zilei pregatite. Mult succes tuturor!


1000 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 1000 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu