Avancronicile si ponturile zilei sunt AICI! Duelul Suedia – Romania a fost ANALIZAT aparte. In plus, ai 200 RON GRATUIT pe care sa ii pariezi cum iti doresti!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
0 1

Oferta zilei a fost atent studiata echipa Pariuri1x2, care a extras cele mai bune pronosticuri pentru evenimentele programate. Investim pe meciurile din preliminariile Campionatului European, acolo unde astazi avem mult asteptatul duel dintre Suedia si Romania. Ne focusam si pe alte sporturi, mai ales ca in desfasurare este puternicul turneul de tenis Miami Masters. 


Echipa Pariuri1x2 a pregatit avancronici pentru evenimentele zilei

Echipa noastra a prefatat in detaliu cele mai importante evenimente ale zilei. Am analizat cele mai importante dueluri ale zilei cu care putem obtine profit. In plus, v-am pregatit si o serie de bilete ce ne pot aduce castiguri importante. In continuare, aveti toate avancronicile pregatite astazi de echipa noastra!

Poti intra ACUM in fascinanta lume a sporturilor la Sportingbet! Imediat cum iti faci cont poti obtine un bonus de pana la 200 RON pe care ii poti folosi GRATUIT pentru pariurile tale! Astfel, indiferent de deznodamantul evenimentelor alese de tine, nu ai cum sa pierzi nici un leu din buzunarul propriu! Tot ce treebuie sa faci este sa accesezi acest link si sa iti creezi un cont: CLICK AICI!


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.

In primul rand, astazi vor debuta Preliminariile Euro 2020! Redactia noastra, asa cum v-am obisnuit, este „la post” sa va aduca cele mai bune pronosticuri. Duelurile din preliminarii au fost analizate, dupa cum urmeaza:
Avancronicile si ponturile Pariuri1x2.ro

Alaturi de sugestiile din Preliminariile Euro 2020, redactia Pariuri1x2 nu neglijeaza celelalte competitii! In continuare, va prezentam avancronicile si pronosticurile noastre – atat din fotbal, cat si din celelalte sporturi (tenis, baschet, hochei). In plus, in continuare vei gasi si biletele zilei pregatite. Mult succes tuturor!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu