FC Barcelona – Real Madrid: Pariurile speciale ne aduc 3 super cote – 2.38, 7.00 si 2.65!

bilet la liga
Autor: Tudor HutulLeave a Comment
2 0

Duminica, incepand cu ora 23:00, se va disputa partida FC Barcelona – Real Madrid, din cadrul Supercupei din Spania. Disputa va avea loc pe Nou Camp, stadionul Barcelonei.


Editia 2017-2018 a fotbalului spaniol este extrem aproape de debut. Inainte de startul propriu-zis din Primera Division, vom asista la inclestarea din Supercupa Spaniei dintre FC Barcelona si Real Madrid. Nimic nu poate fi mai frumos pentru fanii fotbalului decat un astfel de duel inaintea startului campionatului!

Asa cum v-am obisnuit, redactia Pariuri1x2 nu poate ramane indiferenta la astfel de dispute si cu ocazia primului „El Clasico” din sezon v-am pregatit o serie de 3 pronosticuri speciale, ce ar putea sa ne aduca un profit excelent indiferent de cine va reusi sa se impuna la finalul celor 90 de minute.

Cote marite ale pariurilor speciale pentru FC Barcelona – Real Madrid

Daca va faceti chiar acum un cont la Unibet – CLICK AICI!, puteti paria gratis cele doua pronosticuri din bonusul de 250 RON pe care il primiti. Astfel, indiferent de rezultatul acestora nu veti pierde nici macar un leu din buzunarul vostru. In schimb, va puteti multiplca castigurile.


Citeste si:

 

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu