Bilet in BONUS DUBLU fara cota minima »» In acest weekend mizam pe un combo in cota totala de 165!

Autor: Lucian CretuLeave a Comment
30 7

Pana acum, fiecare selectie de pe biletul in bonus dublu trebuia sa fie in cota minima de 1.25 si de multe ori se intampla sa scada una sau mai multe cote pana ajungeam la agentie sa plasam biletul. Acum lucrurile s-au schimbat si putem paria pe orice selectie vrem, indiferent de cota. Ba mai mult, nu e nevoie sa mergem pana la agentie sa plasam biletul pentru ca putem paria online. Iata ce trebuie sa faci!

Click aici si intra pe site-ul eFortuna! Daca nu ai cont, inregistreaza-te AICI si beneficiaza de cei 300 de lei cashback pentru clientii noi.

Alege 20 de evenimente si apoi din partea stanga selecteaza BONUS DUBLU si adauga pe bilet cota de 2 care iti ofera posibilitatea de a transforma combo-ul in bilet cu bonus dublu.

 

 

Ba mai mult, poti beneficia de Lucky Loser. Cu alte cuvinte, in cazul in care vei pierde doar o singura selectie de pe bilet, eFortuna iti va returna de 5 ori miza plasata. Pentru ca acest lucru sa se intample, cota totala a biletului trebuie sa fie mai mare sau egala cu 100 si cota fiecarui eveniment sa fie maxim 4.

Redactia pariuri1x2 a analizat evenimentele din acest weekend si vom miza impreuna pe un bilet in bonus dublu care are cota totala de 165!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 30 7


Lasa un comentariu