Bilet Catalin: Simplu masculin si dublu feminin pentru triplarea investitiei!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
1 0

Salut! Turneul de tenis de la Indian Wells isi continua seria partidelor extrem de atractive, iar pentru marti, am pregatit un bilet format din doua evenimente, care formeaza o cota totala de 3.22.


Gael Monfils ofera cota zilei de marti

In turul 3 de la Indian Wells, francezul Gael Monfils va avea ca adversar un conational, Pierre-Hugues Herbert. Acesta este recunoscut mai mult gratie rezultatelor din proba de dublu, acolo unde este multiplu campion in turneele de mare slam. La simplu, situatia se schimba pentru Pierre, in special in fata unui adversar de talia lui Monfils. Stilul de serviciu-voleu pe care Herbert il practica este exact stilul care il avantajeaza pe Gael, in special pe o suprafata lenta, asa cum este cea de la Indian Wells. Sunt de parere ca Monfils nu ii va acorda sanse prea mari lui Herbert in aceasta confruntare si se va impune in minim de seturi.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Marti, 20:00: Gael Monfils – Pierre-Hugues Herbert
Scor corect 2-0 Monfils – Cota 1.93 la Unibet

Marti, 21:30: Babos/Mladenovic – Niculescu/Selestini-Hlavackova 
Victorie Babos/Mladenovic – Cota 1.67 la UnibetCiteste si:

Bilant bilet Catalin – martie: 2W – 8L

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Cel mai bun bonus este aici! 450 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti un bonus de 450 lei EXCLUSIV! Tot aici ai si cele mai bune cote de pe piata

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu