Biletul zilei din Coupe de France este AICI! Mizam pe un combo in cota de 4.29!

Autor: Lucian AtanasiuLeave a Comment
3 2

Tintim un bilet cu sanse foarte mari de reusita pe baza a 3 partide destul de interesante ce se disputa in cadrul 16-imilor Coupe de France. Cota totala a acestui bilet ce are niste sanse de reusita mari este de 4.29.


Biletul zilei de miercuri din 16-imile Coupe de France:

Mi, 19:30: Tours – Metz, X2, cota 1.53 – Sportingbet

Metz a reusit o partida foarte buna cu Monaco, factorul decisiv fiind din pacate pentru ei cartonasul rosu luat de portarul Kawashima. Totusi, ei au reusit sa marcheze un gol chiar si in inferioritate numerica. Fiind in ascensiune in Ligue 1, chiar daca inca se afla pe ultimul loc, ei nu au vreun motiv sa nu trateze aceasta partida cu seriozitate. De partea cealalta Tours este o modesta echipa din Ligue 2, ce ocupa chiar ultima pozitie in campionat. Suntem de parere ca o formatie cu astfel de carente in atac, nu va face fata celor de la Metz aflati intr-o astfel de forma.

Mi, 19:30: Montpellier – Lorient, Victorie Montpellier, cota 1.87 – Sportingbet;

Chiar daca in presa au aparut anumite zvonuri in legatura cu primul 11 al celor de la Montpellier, zvonuri ce spun ca formatia gazda nu ar ataca aceasta partida cu cei mai buni jucatori, noi avem informatii conform carora ei nu vor neglija aceasta partida. Chiar daca exista posibilitatea ca unii titulari sa fie odihniti in prima repriza si sa intre la pauza, diferenta de valoare dintre cele doua este una mult prea mare. Daca PSG, Lyon sau Monaco nu au reusit sa le dea gol, este putin probabil ca Lorient sa faca surpriza iar cota este una excelenta.

Mi, 19:30: Biesheim - Grenoble, Sub 1.5 goluri in prima repriza, cota 1.50 – Sportingbet.

Daca gazdele sunt o echipa de amatori ce joaca din cand in cand in cupa, ei nefiind implicati in vreun campionat, nu intalnim aceeasi situatie si la oaspeti. Grenoble este un nume mare al sportului francez, iar echipa de fotbal din pacate evolueaza acum in Nacional, liga a parta din hexagon. Totusi, ei nu mai sunt echipa de acum multi ani, iar apetitul ofensiv al amatorilor de la Biesheim este aproape inofensiv. Astfel, vom profita de o alta cota foarte tentanta.


Citeste si:

 


Incepe sa pariezi la Sportingbet din BONUSUL de 200 lei oferit de agentie »» Click aici pentru inscriere!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 2


Lasa un comentariu