Biletul CUPELOR EUROPENE marca PARIURI1X2 este AICI! Investim intr-o cota totala de 5.19 compusa din 5 evenimente!

Autor: Tudor HutulLeave a Comment
3 3

Pe parcursul zilelor următoare, in centrul atenției revin cupele europene! Meciurile programate in Liga Campionilor si Europa League ne aduc o gama extrem de larga de pronosticuri cu ajutorul carora putem obtine profit. Am analizat cu atentie oferta si am decis sa investim in 5 variante de pariere pentru o cota totala de 5.19!


Poti vedea rezultatele pe pagina noastra LIVESCORE

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:

 Redacția Pariuri1x2 a analizat oferta de pariuri si a extras un pachet de 5 pronosticuri. Printre duelurile asupra cărora ne-am oprit, se număra confruntarile in care vor fi angrenate formații precum FC Sevilla sau Sahtior Donetsk, dar si derby-urile Manchester United – PSG si Tottenham – Dortmund! Cu o miza de 100 RON, varianta de „combo” pe care v-o propunem poate genera un câștig de 519 RON!

Biletul weekendului propus de redactia Pariuri1x2 are, la cotele normale afisate pe site-ul agentiei Unibet, o cotatie finala de 4.22. Totusi, pentru ca in selectie sunt mai mult de 3 evenimente si toate cotele combo-ului oferit sunt mai mari de 1.20, beneficiem automat de BOOST PROFIT-ul de 30% asigurat de Unibet – CLICK AICI PENTRU DETALII! In acest fel, cota finala a biletului a urcat valoarea de 5.19!


200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 3 3


Lasa un comentariu