Bilet de pariuri pe un singur meci: Cota 2.80 la Astra – Sepsi!

Autor: Sabin PirvanLeave a Comment
4 2

Un singur punct o califică matematic pe Astra în play-off-ul Ligii 1. Giurgiuvenii își vor asuma puține riscuri în fața unei trupe încă neconsolate, după ratarea unui finiș în top 6.
Investim pe duelul de la Giurgiu, profitand de functia ”creare pariu” lansata de Unibet. Prin intermediul acestei inovatii, putem combina, pe acelasi bilet pana la 12 pronosticuri ce vizeaza o singura partida. Pentru meciul Astra – Sepsi, noi am compus un bilet format din 4 pronosticuri:

Liga 1 – Etapa 26: Duminica, ora 16:30
Bilet Astra Giurgiu – Sepsi: 1x și sub 3.5 goluri și gazdele peste 3.5 cornere și oaspetii peste 2.5 cornere 
Cotă finală: 2.80 – Pariaza la Unibet si ai bonus 300 lei

 

 

Un singur meci, 12 pariuri: Joaca si tu prin CREARE PARIU!


Cum imi pot cosntrui biletele prin functia ”creare pariu”?

Inainte de toate, trebuie sa aveti un cont deschis la Unibet. Dupa ce va deschideti contul accesand acest link, beneficiati automat si de bonusul agentiei: 300 de lei pentru toti noii clienti!

  1. Căutați primul meci de care sunteți interesat, de exemplu Manchester United – Manchester City. In partea de sus a meniului pentru acest meci vei gasi butonul CREARE PARIU.
  2. Incepeți să creați pariul mulțumită numeroaselor oferte de pariere din care puteți alege, cum ar fi 1×2, Ambele marcheaza, Total Goluri, Total cornere sau Primul marcator.
  3. Căutați cel de-al doilea meci de care sunteți interesat, de exemplu Leicester – Aston Villa.
  4. Continuați să adăugați ofertele similare de pariere din care puteți alege, cum ar fi 1×2, Ambele marcheaza, Total Goluri, Total cornere sau Primul marcator. Puteti sa adaugati pana la 12 pariuri diferite pe acelasi meci! 

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 4 2


Lasa un comentariu