Bilet din alte sporturi: Doua evenimente ne pot aduce un castig frumos

futsal bilet din alte sporturi
Autor: KERL0NLeave a Comment
0 1

In aceasta zi redactia noastra se concentreaza pe sporturile principale de pe mapamond, fotbal si tenis, fara a uita de alte sporturi ce starnesc un interes mai mic. Acestea ne-au adus mereu un profit demn de luat in considerare si nu avem cum sa nu profitam de acest aspect!


Bilet din alte sporturi
Lu 21:30 Strasbourg – Chalon/Saone

Dupa trei partide din finala, oaspetii de astazi conduc cu 2-1. Chalon/Saone a reusit  sa obtina in mod dramatic o victorie importanta in meciul anterior. De la scorul de 68-58 in favoarea lui Strasbourg, oaspetii s-au impus in finala cu 70-71. Strasbourg este acum cu spatele la zid si trebuie sa obtina un rezultat in aceasta partida, pentru a forta un meci decisiv. Totusi, Chalon/Saone este echipa “pe val”. Oaspetii vor lupta pana in ultima clipa pentru a incheia finala in aceasta seara si dupa doua partide foarte echilibrate, sunt sanse sa vedem inca una in care la final diferenta sa fie mica.


Pachet-BONUS de exceptie propus de NetBet: 1500 RON GRATUITI pentru ponturile tale!

 Lu 22:30 Inter Movistar – Barcelona

Astazi se joaca meciul decisiv al finalei Ligii Nationale de futsal din Spania. Inter Movistar a reusit in weekend o victorie cruciala la Barcelona si are prima sansa la castigarea trofeului. Trei dintre cele patru partide din finala au fost dezechilibrate, doar prima incheindu-se la numai un gol diferenta, in urma prelungirilor. Sunt sanse bune ca aceasta partida finala sa fie stransa. Barcelona nu a obtinut insa rezultate prea bune pe acest teren, castigand doar unul din ultimele zece meciuri jucate in deplasare cu Inter Movistar.

Bilet din alte sporturi

250 RON PARIU GRATUIT

Primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT. Daca pierzi primesti banii inapoi. EXCLUSIV prin Pariuri1x2

Nu rata oferta exclusiva de la Betfair

450 RON BONUS LA BETFAIR EXCLUSIV Pariuri1x2

Cel mai mare bonus din Romania este de 1500 RON
Detalii aici: 1500 RON BONUS

 

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu