Bilet din alte sporturi: Duminica dimineata mizam pe tabloul de dublu mixt de la AO, dar si pe Caroline Wozniacki!

Autor: Catalin FeraruLeave a Comment
0 0

Biletul din alte sporturi propune pentru ziua de sambata o cota de 2.04, formata din nu mai putin de 3 evenimente, care se vor disputa pe tabloul de simplu feminin de la Australian Open, dar si pe cel de dublu mixt. 


(Duminica, 03:30) Makarova/Soares – Xu/Daniell

Dupa 5 ani, Ekaterina Makarova si Bruno Soares fac din nou pereche intr-un turneu de mare slam. Cei doi nu au mai jucat impreuna de la succesul din 2012, atunci cand au castigat US Open. Cu multiple titluri de grand slam castigate la activ, in proba de dublu, Makarova si Soares nu ar trebui sa intampine probleme in confruntarea cu dublul Xu/Daniell.


Citeste si:

(Duminica, 04:00) Caroline Wozniacki – Magdalena Rybarikova

Cu un bilant de 3 victorii si o singura infrangere in duelurile directe cu Rybarikova, Wozniacki porneste ca mare favorita in aceasta confruntare. Forma danezei nu a impresionat in primele 3 tururi, insa este de asteptat ca jocul lui Caroline sa creasca in urmatoarele runde, aceasta fiind una dintre principalele candidate la castigarea titlului de la Australian Open 2018.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

(Duminica, 09:00) Dellacqua/Peers – Parra-Santonja/Lopez

Dellacqua si Peers vor juca in ultimul meci al zilei de duminica de pe terenul 2 de la Australian Open si este de asteptat ca cei doi australieni sa fie sustinuti intr-o maniera impresionanta de publicul de la Melbourne. Dublul australian nu este doar favorizat din punctul de vedere al terenului propriu, ci si din cel al pozitiei in clasamentul de dublu. Casey Dellacqua este a 9-a jucatoare a lumii in proba de dublu feminin, in timp ce John Peers este clasat pe locul 4 in clasamentul de dublu masculin.Statistica bilet din alte sporturi – luna ianuarie: 5W – 5L

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 0


Lasa un comentariu