Bilet Multi Gol: O noua zi VERDE, pregatiti banii si biletele!

multi goluri
Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
4 0

Cunoscute mai degraba din ofertele agentiilor terestre, pariurile multi goluri si-au facut acum loc si in oferta agentiei NetBet. Mai mult, aceasta casa de pariuri extrem de apreciata in Romania, a adus si ceva in plus variantelor amintite.


Mai multe informatii, cote si statistici despre aceste meciuri, pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Pe langa cotele excelente aferente pronosticurilor in cauza, la NetBet putem acum miza si pe pariul ”contra” unei anumite variante. De exemplu, in cazul in care consideram ca un anumit meci nu va propune un numar de goluri in intervalul 3-5, putem miza pe pariul ”altele decat 3-5”. Acelasi tip de pariuri il regasim in oferta NetBet si pentru prima si a doua repriza a fiecarui meci.

Varianta Multi Goluri de azi

In prima partida a saisprezecimilor Europa League, vom avea un duel destul de echilibrat, intre Fenerbahce si Zenit Sankt-Petersburg. Gazdele au un parcurs mizerabil in Turcia, in timp ce oaspetii sunt lideri in clasamentul Rusiei. In optimile Ligii Campionilor, meciurile de azi sunt AS Roma – FC Porto si Manchester United – PSG. Speram sa vedem goluri in aceste doua confruntari, insa nu prea multe.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.


Statistica februarie: 6 win – 5 lost

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 4 0


Lasa un comentariu