Bilet Multi Gol: Tintim PROFITUL cu o varianta in cota 2.09!

multi goluri
Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
2 0

Cunoscute mai degraba din ofertele agentiilor terestre, pariurile multi goluri si-au facut acum loc si in oferta agentiei NetBet. Mai mult, aceasta casa de pariuri extrem de apreciata in Romania, a adus si ceva in plus variantelor amintite.


Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.


Pe langa cotele excelente aferente pronosticurilor in cauza, la NetBet putem acum miza si pe pariul ”contra” unei anumite variante. De exemplu, in cazul in care consideram ca un anumit meci nu va propune un numar de goluri in intervalul 3-5, putem miza pe pariul ”altele decat 3-5”. Acelasi tip de pariuri il regasim in oferta NetBet si pentru prima si a doua repriza a fiecarui meci.

Varianta Multi Goluri de azi

Salutare prieteni! Dupa un rezultat dezamagitor ieri in Norvegia, revenim cu alte propuneri pentru biletul de azi. Mizam pontul de „2-6 goluri” in confruntarile Waalwijk – Nijmegen, respectiv West Brom – Aston Villa, iar disputa dintre Cercle Brugge si Mouscron, ar trebui sa ne aduca reusitele mult dorite. Sa fie cu noroc!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.


Statistica:
Luna mai: 5 win – 8 lost
Total bilete: 56 win – 65 lost

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 0


Lasa un comentariu