Bilet Multi Gol: Benfica NE RAPESTE profitul de ieri! Mizam selectii in cota 2.18 pe azi!

multi goluri
Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
0 1

Cunoscute mai degraba din ofertele agentiilor terestre, pariurile multi goluri si-au facut acum loc si in oferta agentiei NetBet. Mai mult, aceasta casa de pariuri extrem de apreciata in Romania, a adus si ceva in plus variantelor amintite.


Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Pe langa cotele excelente aferente pronosticurilor in cauza, la NetBet putem acum miza si pe pariul ”contra” unei anumite variante. De exemplu, in cazul in care consideram ca un anumit meci nu va propune un numar de goluri in intervalul 3-5, putem miza pe pariul ”altele decat 3-5”. Acelasi tip de pariuri il regasim in oferta NetBet si pentru prima si a doua repriza a fiecarui meci.

Varianta Multi Goluri de azi

Am fost la un gol distanta de un nou bilet castigator, Benfica nereusind sa mai inscrie inca o data in timp regulamentar. Mergem inainte, iar pe azi alegem 3 selectii din 3 competitii diferite. Mizam pontul de „2-6 goluri” in partidele Fenerbahce – Sivasspor, din prima liga a Turciei, dar si in cea dintre Sittard si Emmen, din Eredivisie. In Eerste Divisie, meciul Dordrecht – Roda a primit o cota de 1.48, pentru a se inscrie „altele decat 1-2 goluri”, completandu-ne biletul.

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.


Statistica martie: 9 win – 5 lost
Statistica februarie: 11 win – 17 lost
Statistica ianuarie: 10 win – 12 lost

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu