Bilet Multi Gol: Castigam LEJER combo-ul de ieri! Ajungem la 14 variante VERZI in martie!

multi goluri
Autor: Vlad ArhireLeave a Comment
2 1

Cunoscute mai degraba din ofertele agentiilor terestre, pariurile multi goluri si-au facut acum loc si in oferta agentiei NetBet. Mai mult, aceasta casa de pariuri extrem de apreciata in Romania, a adus si ceva in plus variantelor amintite.


Urmareste live desfasurarea evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro.


Pe langa cotele excelente aferente pronosticurilor in cauza, la NetBet putem acum miza si pe pariul ”contra” unei anumite variante. De exemplu, in cazul in care consideram ca un anumit meci nu va propune un numar de goluri in intervalul 3-5, putem miza pe pariul ”altele decat 3-5”. Acelasi tip de pariuri il regasim in oferta NetBet si pentru prima si a doua repriza a fiecarui meci.

Varianta Multi Goluri de azi

Fara nicio emotie, reusim sa castigam aseara al 14-lea combo din aceasta luna. Oferta de azi este bogata, insa meciurile nu inspira prea multa incredere. Vom miza la risc, pe doar doua partide din cadrul preliminariilor EURO 2020. Pronosticul de „2-6 goluri” ne ofera doua cote foarte mari, in cazul duelurilor dintre Georgia si Elvetia, respectiv Malta si Feroe. Sa fie cu noroc!

Daca esti nou la NetBet, atunci nu mai astepta si deschide un cont folosind acest link. Doar prin Pariuri1x2.ro vei primi un bonus de 500 RON , bonusuri speciale si vei putea participa la promotiile exclusive pe care le desfasuram doar pentru cei care isi deschid cont prin site-ul nostru.


Statistica martie: 14 win – 8 lost
Statistica februarie: 11 win – 17 lost
Statistica ianuarie: 10 win – 12 lost

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 2 1


Lasa un comentariu