Bilet multi-goluri: Astazi pariem pe golurile din meciuri de pe continentele americane

multi goluri
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
0 1

Cunoscute mai degraba din ofertele agentiilor terestre, pariurile multi-gol si-au facut acum loc si in oferta agentiei NetBet. Mai mult, aceasta casa de pariuri extrem de apreciata in Romania, a adus si ceva in plus variantelor amintite.

Pe langa cotele excelente aferente pronosticurilor in cauza, la NetBet putem acum miza si pe pariul ”contra” unei anumite variante. De exemplu, in cazul in care consideram ca un anumit meci nu va propune un numar de goluri in intervalul 3-5, putem miza pe pariul ”altele decat 3-5”. Acelasi tip de pariuri il regasim in oferta NetBet si pentru prima si a doua repriza a fiecarui meci.

Varianta multi-goluri de azi

Biletul de astazi se bazeaza pe meciuri jucate pe continentele americane. Un meci provine din Copa Sudamericana, in timp ce alte doua vin din prima liga mexicana. In fiecare dintre acete meciuri asteptam un numar limitat de goluri. Cele trei pronosticuri formeaza impreuna o cota de 2.39.

De evidentiat si alte doua aspecte extrem de importante. Fiecare nou client NetBet beneficiaza de un bonus de 1500 de lei, suma ce poate fi utilizata dupa bunul plac, pe propriile variante de pariere. CLICK AICI! De asemenea, pentru fiecare bilet jucat la NetBet, pot beneficia de castiguri suplimentare de pana la 50% din suma obtinuta. CLICK AICI!

multi-goluri

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 0 1


Lasa un comentariu