Bilet Multi Goluri: Reusitele din finala Europa League contribuie la castigurile de azi

multi goluri
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
1 0

Cunoscute mai degraba din ofertele agentiilor terestre, pariurile multi goluri si-au facut acum loc si in oferta agentiei NetBet. Mai mult, aceasta casa de pariuri extrem de apreciata in Romania, a adus si ceva in plus variantelor amintite.

Pe langa cotele excelente aferente pronosticurilor in cauza, la NetBet putem acum miza si pe pariul ”contra” unei anumite variante. De exemplu, in cazul in care consideram ca un anumit meci nu va propune un numar de goluri in intervalul 3-5, putem miza pe pariul ”altele decat 3-5”. Acelasi tip de pariuri il regasim in oferta NetBet si pentru prima si a doua repriza a fiecarui meci.

Varianta Multi Goluri de azi

multi goluri

Daca ieri am castigat cu pariuri pe meciuri cu goluri putine, astazi avem un mix interesant. Finala Europa League dintre Marseille si Atletico ne rezerva cu siguranta un meci interesant, dar nu ma astept ca golurile sa curga. Destul de putine reusite ar trebui sa avem si in partida de Liga 1, dintre Botosani si Concordia Chiajna. Mult mai productive ar trebui sa fie ofensivele lui Rosenborg si Lillestrom in confruntarea celor doua echipe in Eliteserien.

De evidentiat si alte doua aspecte extrem de importante. Fiecare nou client NetBet beneficiaza de un bonus de 1500 de lei, suma ce poate fi utilizata dupa bunul plac, pe propriile variante de pariere. CLICK AICI! De asemenea, pentru fiecare bilet jucat la NetBet, pot beneficia de castiguri suplimentare de pana la 50% din suma obtinuta. CLICK AICI!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0


Lasa un comentariu