Bilet NBA: Forma lui John Wall si a celor de la Spurs ne aduc profit!

Nov 16, 2013; Washington, DC, USA; Washington Wizards guard John Wall (2) looks on during the game against the Cleveland Cavaliers at Verizon Center. Mandatory Credit: Evan Habeeb-USA TODAY Sports

Autor: Tudor HutulLeave a Comment

Share and Like

In aceasta seara, atacam un nou castig in urma partidelor ce se vor desfasura in NBA. Asa cum v-am obisnuit, echipa noastra a conceput un nou bilet format din doua selectii.


NBA – 02:00: Washington Wizards – Chicago Bulls

Echipa unde a evoluat Ghita Muresan in cea mai importanta perioada a carierei din NBA va primi vizita unei formatii ce nu mai este la nivelul anilor precedenti, Chicago Bulls. Forma excelenta a echipei din capitala Statelor Unite ale Americii si, in special, forma excelenta a “artizanului” Wall ne duc cu gandul la o victorie fara prea mari probleme a gazdelor. Totusi, in acelasi timp, suntem destul de convinsi in ceea ce priveste faptul ca vom asista la un adevarat spectacol si consideram pronosticul “Peste 199 de puncte” unul mai mult decat excelent.

NBA – 03:30: San Antonio Spurs – Milwaukee Bucks

Cea de-a doua partida – si ultima, ce am inclus-o pe biletul din NBA este cea dintre San Antonio Spurs si Milwaukee Bucks. Gazdele din San Antonio trec printr-o perioada de-a dreptului incredibila, aceasta apropiindu-se extrem de mult de Golden State Warriors. Mizam pe o noua victoria categorica a celor de la Spurs, insa, de dragul sigurantei, pronosticul nostru este urmatorul: “San Antonio Spurs castiga cu handicap de -4.5 puncte.

Bilet NBA
Washington Wizards – Chicago Bulls, peste 199 puncte – cota 1.51
San Antonio Spurs – Milwaukee Bucks, Spurs -4.5 puncte – cota 1.33
Total: Cota 2.00

Poti paria orice pariu complet gratuit pe Netbet, daca iti deschizi chiar acum un cont nou, unde beneficiezi de un bonus 100% in limita a 450 RON! Astfel, indiferent ce se va intampla in meci, poti sta linistit, deoarece nu pierzi absolut nimic!


Sursa imaginii: www.slamonline.com


 

Bonus exclusiv de 250 RON la Unibet

Pariaza la Unibet prin Pariuri1x2 si primesti banii inapoi la primul pariu pana la 250 RON. Cel mai usor de eliberat bonus din Romania cu doar 3x rulaj

Lasa un comentariu