Bilet NBA: Doua pronosticuri compun in aceasta noapte cota de 2.28

biletul NBA
Autor: Radu MacoveiciucLeave a Comment
1 0

In aceasta noapte ne bazam pe cate o echipa fruntasa din fiecare dintre cele doua conferinte. Avem un nou bilet NBA ce iti poate dubla banii!


Bilet NBA
Mi 02:00 Toronto Raptors – Miami Heat Cote Unibet: 1.30 3.70

Miami are cinci infrangeri in ultimele sase meciuri. In aceasta noapte, are un nou meci dificil, in Toronto. Echipa gazda a castigat cinci partide consecutive si ne-au obisnuit cu partide excelente pe teren propriu. Rezultatele au adus-o pe prima pozitie in Conferinta de Est, pozitie pe care Raptors va spera sa o pastreze pentru cat mai mult timp. Chiar daca Heat a avut o zi de odihna in plus, forma celor din Toronto, precum si forta lor pe teren propriu si dorinta de revansa dupa o infrangere suferita luna trecuta ar trebui sa conduca echipa gazda spre o noua victorie.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Mi 03:00 Minnesota Timberwolves – Houston Rockets Cote Unibet: 2.17 1.72

Minnesota a obtinut o victorie in meciul cu Sacramento, dupa doua infrangeri in meciurile anterioare. Echipa gazda a fost destul de neglijenta in acel meci, pe care era asteptata sa il castige mai clar. Impotriva lui Houston, cu seria ei de opt victorii, va fi mult mai dificil. Lidera Diviziei de Sud-Vest incearca sa fure prima pozitie in conferinta. Rockets are doua victorii mai putine decat Warriors, dar si doua meciuri in minus. Oaspetii sunt foarte motivati sa castige acest meci.


Meciurile din NBA pot fi urmarite live si gratuit prin intermediul platformei Unibet TV!

Bilet NBA
Cota totala: 2.28 (Unibet) – Pariaza acum!

200 RON BONUS la prima depunere

Primesti automat 100% din depunerea efectuata pana la 200 RON. EXCLUSIV prin Pariuri1x2.

Ce sanse are acest pont sa iasa? 1 0